To je to što me zanima!

Zorica Kondža i Tony Cetinski ovog ljeta pjevat će u Šibeniku

Prisjetit ćemo se mojih najljepših pjesama kroz 35 godina solističke karijere. Hvala vam dragi moji što zbog vas još uvijek trajem! - poručila je Zorica.
Vidi originalni članak

Za brojne obožavatelje naše najpoznatije splitske dive, sprema se prava glazbena poslastica u srcu ŠibenikaZorica Kondža (61) nastupiti će na jednoj od najljepših jadranskih pozornica, šibenskoj tvrđavi svetog Mihovila. Svoj veliki koncert pod nazivom 'Vrijeme ljubavi' održati će 15.08, a dan ranije, 14.08. na istoj lokaciji će nastupiti i Tony Cetinski (52).

- U čarobnom ambijentu Tvrđave sv. Mihovila pozivam vas da zajedno provedemo nezaboravnu večer posvećenu ljubavi. Prisjetit ćemo se mojih najljepših pjesama kroz 35 godina solističke karijere na poseban dan kojega s nestrpljenjem iščekujem 15.8., na Veliku Gospu. Prepustit ćemo se glazbi i emocijama i večer pretvoriti u noć za pamćenje. Hvala vam dragi moji što zbog vas još uvijek trajem!' - poručila je Zorica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedinstven vokal koji nosi posebnu snagu i emociju, te zvuci mnogobrojnih hitova prožetih mediteranskim duhom kao što su 'Zar je voljeti grijeh', 'Sve je noćas protiv nas', 'Tako je lako' i brojnih drugih, itekako obećavaju večer vrhunske glazbe i odlične zabave, o kojoj će se, sigurni smo, još dugo pričati.

Najstarija šibenska tvrđava sv. Mihovila, ponovno će ugostiti i Tonyja Cetinskog. Svojoj publici najavljuje novi koncert 14.8. pod nazivom #samoljubav u čarobnom ambijentu u Šibeniku.

I ŽIRI JE DOBIO POJAČANJE Otkrili parove showa 'Zvijezde pjevaju': Po prvi put se natječu dva muškarca i dvije žene

Sam Tony ne sumnja kako nas sve zajedno očekuje, sve samo ne običan nastup.

- Koncert u tom prekrasnom zdanju u Šibeniku nije običan koncert. To je događaj koji ne može, ne ostati urezan u sjećanje. Tako se sjećam svakog koncerta u tvrđavi Sv. Mihovila, a vjerujem kako će takav biti i sljedeći. Uvijek vaš i uvijek spreman za dobru glazbu i glasno pjevanje. Nikada ne zaboravljam svoju publiku, način na koji reagira na pjesme i kako to bude u tvrđavi Sv. Mihovila. Hvala vam od srca na svemu i na ponovnom povjerenju, a mi ćemo to povjerenje garantiram vam i opravdati. Voli vas, vaš Tony - poručio je pjevač. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 17.05.2022.

    toni moj omiljeni pjevač bravo i zorica legenda

  • eho_ 14.05.2022.

    "Ima jedan svijet", legendarna izvedba jedne dive Kada čujem njeno ime, sjetim se nekih njenih rock pjesama, ili balada..Zorica Kondža "La Diva" je zbilja osoba koja zaslužuje taj nadimak. Legenda hrvatske glazbene scene, pjevačica sa velikim rasponom, jedinstvenog, metalnog glasa. Neki muzički znalci kažu, kako je njen glas "najbolje sačuvana tajna hrvatske pop glazbe", a i ja mislim da je. Spoj mediteranskoga temperamenta, s modernim zvukovima..., a  na svom je i kada je to soul, ili blues, i rock ili R&R. Zore je fakat legenda. 👏  

Komentiraj...
Vidi sve komentare