To je to što me zanima!

Zrće Warm Up: Moonsplash u Aquariusu na Jarunu u subotu

Moonsplash festival traje od 11. do 13. kolovoza kada će nas svojim dolaskom počastiti imena svjetskih razmjera poput Bennyja Benassija, Dimitrija Vegasa...
Vidi originalni članak

I ovu subotu nastavljamo u ljetnom raspoloženju i podižemo temperaturu u Aquariusu do maksimuma. Zagrijavamo se za još jedan od festivala koji će se održati na popularnoj plaži – Zrće.

Moonsplash festival traje od 11. do 13. kolovoza kada će nas svojim dolaskom počastiti imena svjetskih razmjera, a to su redom: Benny Benassi, Merk & Kremont, Dimitri Vegas and Like Mike te mnogi drugi, treći i četvrti.

Zato subotu obavezno rezervirajte za najluđi provod u Zagrebu posvećen svim slatkim ljetnim noćima, romantičnim šetnjama uz plažu, neizbježnim opeklinama od prejakog izlaganja suncu i ostalim malim grijesima koji idu ruku pod ruku s najljepšim godišnjim dobom. 

Osim vruće atmosfere, groznice subotnje večeri i zaraznih klupskih hitova za koje su zaduženi rezidenti Aquarius kluba na Zrću: Matroda i BumbleB, pružamo vam priliku da osvojite ulaznice za Moonsplash festival. 

Vaš zadatak je obući nešto lagano, doći, opustiti se i uživati do prvih zraka sunca. Dodatno začinite nadolazeći vikend, osjetite djelić neopisive euforije sa Zrća i pripremite se za nezaboravno ljeto koje glasno kuca na vrata u ritmu najboljih glazbenih poslastica, a njih možete kušati jedino subotom - u Aquariusu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare