To je to što me zanima!

Zrinka Cvitešić i H. Rupčić na audiciji su tražili kći Leu

Glumica se veseli ulozi u filmu 'Dječje carstvo' jer joj je s djecom uvijek interesantno i lijepo raditi. Ona i Hrvoje vjeruju da treba poticati dječji talent
Vidi originalni članak

Zrinka Cvitešić (30) s dečkom Hrvojem Rupčićem (39) bila je na audiciji za izbor dječjih uloga Lee i Darije u filmu 'Dječje carstvo'. Ona u filmu ima glavnu ulogu, glumi Leinu majku.
- Veselim se ovom filmu jer je s djecom uvijek interesantno i lijepo raditi. Mislim da roditelji trebaju poticati dječje talente i osluškivati njihove želje. Ako je to gluma, treba im dopustiti da se razviju u tom smjeru. Ukoliko se radi samo o roditeljskoj ambiciji, onda to djetetu može biti teret - rekla je Zrinka.
Hrvoje Rupčić, koji ima dva sina, Nou (12) i Jakova (5) iz braka sa Tinom Rupčić (38) istog je mišljenja.
- U svijetu filma i glazbe postoji više iskušenja tako da roditelji moraju biti pažljiviji kako ne bi stradala dječja psiha. Tu ključnu ulogu ima roditeljski odgoj, ali u svakom slučaju, djecu treba poticati - objasnio je Hrvoje, koji je strpljivo sa Zrinkom gledao mališane u Centru za kulturu Trešnjevka. Linda Begonja (37) na audiciju je došla sa štakama.
- Prije tri tjedna u predstavi 'Švejk' u Kerempuhu krivo sam doskočila i slomila stopalo - rekla je glumica. Za tjedan dana skida gips i nastavlja glumiti u fizički zahtjevnoj predstavi.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • innger 07.02.2010.

    nije mi dotična nikada bila simpatična,ali čemu te izjave s negativnim konotacijama pa šta onda ako je ostavio ženu i djecu radi nje?!Šta je trebao do kraja života ostati s nekim koga ne voli?nisu mi jasni ljudi koji to ne shvaćaju.nikome ne možeš garantirati da ćeš ga voljeti do kraja života.

  • HRVATICA_3 07.02.2010.

    Baš me briga za njih dvoje,jadna njegova djeca p.s. fiondica šta si danas ručala?

  • olnada 07.02.2010.

    Tekst nema veze sa naslovom clanka,ili ja nisam dobro citala!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare