To je to što me zanima!

Zrinka Cvitešić o Kolindi: Bila je prva i jedina iz najviših krugova koje me došla gledati u London

Zrinka je osvojila godišnju nagradu za promicanje hrvatske kulture u svijetu za 2019., a baš na toj dodjeli nagrada bila je i Kolinda Grabar Kitarović
Vidi originalni članak

Glumica Zrinka Cvitešić (42) dobila je prošlog petka nagradu za promicanje hrvatske kulture u svijetu za 2019. godinu. Nakon dodjele posvetila je emotivan govor, a jučer je objavila i fotografije sa svečanog trenutka.

Među njima je bila i ona s bivšom predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović (53) i suprugom Jakovom (53).

- Bila je prva koja me nagradila za te moje koračiće van Hrvatske. Bila je prva i jedina iz tih najviših krugova koja me došla vidjeti u London - napisala je Zrinka. 

TEŽAK ŽIVOTNI PUT Zrinka Cvitešić: 'Moji su roditelji izgubili sve 1995. godine, a ja sam htjela ići studirati u Zagreb'

Zrinka je osvojila godišnju nagradu za promicanje hrvatske kulture u svijetu za 2019., a baš na toj dodjeli nagrada bila je i Kolinda Grabar Kitarović.

Nagradu dodjeljuje Hrvatski kulturni klub, koji navodi kako je naša proslavljena glumica svojim cjelokupnim umjetničkim opusom postala istaknuta veleposlanica hrvatske kulture. 

POGLEDAJTE VIDEO: JURAJ ŠEBALJ U SERIJALU MOJ PUT

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jamesbond7777 03.11.2021.

    U cijem trosku🙄🙄

  • Goranović 03.11.2021.

    Ajde? Najvisih krugova? Ti krugovi smrde po kriminalu gospodjice!

  • anomalito 03.11.2021.

    Koje su to kanali misterije da se ti ženski uhljebi nađu... Mislim da ih je spojio grčki otok sa L na početku i S na kraju a u sredini "ezbo"

Komentiraj...
Vidi sve komentare