To je to što me zanima!

Zrinka Cvitešić ostavljena i nasmijana šeta gradom

Glumicu je nedavno ostavio Hrvoje Rupčić koji se vratio supruzi Tini. Zrinka se ponovno počela pojavljivati u javnosti. A šetkao se i Mate Čuljak
Vidi originalni članak

Zrinka Cvitešić (29) neko se vrijeme zagrebačkom špicom motala pod ruku s misterioznim muškarcem. Bili su prilično dobro raspoloženi. Šetnju je kasnije nastavila sama i ozbiljna. Nedavno ju je ostavio Hrvoje Rupčić (38) i vratio se supruzi Tini (37), s kojom ima dvoje djece. Pomirili su se na zimovanju. Zrinka je navodno zbog Rupčića ostavila Amerikanca Michaela Younga.
S vrećicama punim poriluka, krumpira i kupusa, biciklom se provezao Igor Hajdarhodžić (48). Maja Vučić (31) i kći Gita za to su vrijeme ugodno čavrljale s Uršulom Tolj i njezinom kćeri Ewom.
A šetkao se i Mate Čuljak (28), i to s djevojkom Martinom Čular. Razgledavali su izloge, a onda sjeli na ručak. Čuljak nije bio raspoložen za davanje izjava. On smatra da nije slavan. Martina se također vidi u anonimnim sferama, ali nakon što okonča manekensku karijeru. Kasnije je izjavila kako želi biti voditeljica.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sprinterica 02.02.2009.

    tko je od vas vidio cvitešićku i rupčića da su zajedno

  • virusica 02.02.2009.

    Ma tko brani bilo kojoj ženi da se spetlja s oženjenim muškarcem ako želi, pa ona je ta koja je slobodna i može što želi, a on je taj koji se obavezao na vjernost i ne može što želi. Stoga, sav je grijeh na oženjenom muškarcu jer oni su ti koji prilaze slobodnim ženama i vječito lažu kako im je brak samo formalnost.U tome su vjekovima preuvjerljivi i onda je na kraju ljubavnica osim što joj se lagalo još i kriva?

  • nea-zg 02.02.2009.

    ma ajde pa bolje je ova od severine 100 puta.a cvitesicka...ne znam kako ocekuje srecu u zivotu kad petlja s oženjenim muskarcem,ona ne zna onu:nemoj tuđe prokleto je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare