To je to što me zanima!

Zrinka i Niko o planovima: 'Na Braču smo 2020. živjeli sedam mjeseci, tamo imamo maslinik'

Glumica i bivši nogometaš zajedno su već osam godina, upoznali su se u Londonu, no, kako kažu, ondje ne namjeravaju ostati živjeti. Najviše vole boraviti u prirodi
Vidi originalni članak

Glumica Zrinka Cvitešić (42) živi u Londonu, a trenutačno je u posjeti Zagrebu. Zrinka i njezin partner, bivši nogometaš Niko Kranjčar (37), pojavili su se na otvorenju kozmetičkog salona gdje su za RTL Exkluziv progovorili o svojim planovima i privatnom životu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par se rijetko pojavljuje u javnosti, no zbog podrške prijateljici ovoga su puta napravili iznimku. Zajedno su već osam godina, upoznali su se u Londonu, no, kako kažu, ondje ne namjeravaju ostati živjeti.

- Samo ću dodati da nije više samo London - Zagreb nego je London - Zagreb - Brač. I to najviše London - Brač. Pretprošle godine sam bila sedam mjeseci, na Braču smo živjeli i to mi je bilo predivno tako da evo to je sad nekakva kombinacija koja i je luda, ali funkcionira - otkrila je Zrinka, koja na Braču ima maslinik. 

- Odrasla sam uz djeda koji je imao polja kukuruza, pšenice, krumpira, ali maslinici su nešto što: prvo - drvo ko drvo je najljepše drvo u svemiru, drugo - što simbolizira mir to mi je isto predivno, a treće - što si to mogu dozvoliti da mi ne pati karijera. Maslinik je nešto što ajde, ako ga ostaviš na tri mjeseca i odeš u London snimati, on će bit ok - objasnila je, a Niko je dodao kako joj je podrška u svemu što želi.

RIJETKO SE POJAVLJUJU U JAVNOSTI Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić pozirali zagrljeni, a svu pažnju privukao je glumičin outfit

- Meni paše na svim lokacijama. Mislim da je blagodat kad si to možeš priuštiti i moći proći i svijeta. Iskoristimo svaki mogući trenutak da možemo otići u prirodu i na Brač i uživamo - izjavio je.

Kranjčar trenutačno radi kao pomoćni trener Josipu Šimuniću, dok je Zrinka snimila prvu sezonu serije 'The Power' za američko tržište, u kojoj glumi Tatianu Moskalev, bivšu prvu damu Moldavije.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • japanokinezjapano 22.03.2022.

    Ona meni izgleda tako suhoparno i čini mi se da baš namjerno ima njega koji je u najmanju ruku mlaka voda za popit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare