To je to što me zanima!

Zsa Zsa se fotkala bez šminke, pokazala je prištiće na licu...

Pjevačici su se već ranije javile mnoge poznate osobe i njezini kolege. Svi su imali samo riječi hvale i podržavali su je u naumu da razbiju tu krivu sliku koja se prezentira po Instagramu
Vidi originalni članak

Pjevačica Jelena Žnidarić (26) poznatija kao Zsa Zsa ne skriva kako se već dugo bori s aknama na licu. Već je nekoliko puta svojim pratiteljima na društvenim mrežama pokazala kako izgleda njezino lice bez šminke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Subotom na svoju kožu gledam pozitivno - napisala je Jelena uz posljednju fotografiju na kojoj je pozirala bez šminke, a koju je objavila na 'Instagram Storyju'. 

Pjevačici su se već ranije javile mnoge poznate osobe i njezini kolege. Svi su imali samo riječi hvale i podržavali su je u naumu da razbiju tu krivu sliku koja se prezentira po Instagramu. 

Jelena smatra da se žene većinom imaju potrebe popravljati jer će prije nego muškarci primijetiti nedostatke. To nam je, kaže, u ljudskoj prirodi, a kroz društvene mreže posljednjih godina nam je nametnuto i savršenstvo.

HRABAR POTEZ Zsa Zsa pokazala prištiće: Dosta je laži, ovako izgleda moja koža

-  I znam svi imamo neke svoje muke... neke se tako vide na van, neke su unutra.. ali na kraju dana, svi smo jednaki pod kožom. Razlikujemo se jedino po dobroti - zato, ne zamaraj se s tim jesi li dovoljno dobar za ovo - napisala je Jelena jednom prilikom na društvenim mrežama.

Svojom iskrenošću osvojila je mnoge, a Jelena je istaknula kako je prema svojim pratiteljima oduvijek bila onakva kakva uistinu jest. 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 27.02.2021.

    Slatkica, jednostavna i prirodna, lijepo pjeva i svira

  • 27.02.2021.

    Slatkica

  • Betty22 27.02.2021.

    Predivna i iskrena....

Komentiraj...
Vidi sve komentare