Obavijesti

Show

Komentari 8

Zsa Zsa pokazala prištiće: Dosta je laži, ovako izgleda moja koža

Zsa Zsa pokazala prištiće: Dosta je laži, ovako izgleda moja koža
7

Jelena je ovime htjela potaknuti korisnike Instagrama da se prestanu skrivati iza lažnih, uređenih fotografija. Nitko od nas nije savršen i kad maknu sve filtere uopće ne izgledaju onako kako se predstavljaju, tvrdi

VIDEO

Pjevačica Jelena Žnidarić (26) poznatija kao Zsa Zsa ovih je dana na svom profilu na Instagramu objavila svoje lice bez filtera, šminke i bez uljepšavanja. Istaknula je kako je prije imala problema s kožom, onda se na dvije godine istih riješila, a sad su izbili prištići. Nije više htjela paziti na kuteve i tražiti način da joj koža izgleda dobro, kad je znala da to nije istina. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zsa Zsa u serijalu 'Zvijezde vrište'

Pokretanje videa...

05:19

- I znam svi imamo neke svoje muke... neke se tako vide na van, neke su unutra.. ali na kraju dana, svi smo jednaki pod kožom. Razlikujemo se jedino po dobroti - zato, ne zamaraj se s tim jesi li dovoljno dobar za ovo (a jesi) i fokusiraj se na to da budeš bolji za pravi, realni svijet! Dotakni nečije srce, daj mu lijepu riječ, iskreni osmijeh, suosjećanje i podršku! Sjeti se to svako jutro i tako kreni u dan! - napisala je Zsa Zsa. 

Svojom iskrenošću osvojila je mnoge, a Jelena je istaknula kako je prema svojim pratiteljima oduvijek bila onakva kakva uistinu jest. 

 

- Ima nade za naše mlade...ima ljudi koji šire unutarnju ljepotu... Napokon, bravo djevojko - poručila joj je jedna pratiteljica, a jedan komentator se složio i nadovezao: 

- Želim ovakvu djevojku sa ovakvim razmišljanjem.. Svaka ti čast curo.

Jeleni su se javile mnoge poznate osobe, kao i njezini kolege. Svi su imali samo riječi hvale i podržavali su je u njezinu naumu da razbiju tu krivu sliku koja se prezentira po Instagramu. 

Stoka je kriv za sve: Zsa Zsa zapjevala je cajkašku pjesmu
Stoka je kriv za sve: Zsa Zsa zapjevala je cajkašku pjesmu

- Kad bi se maknuo sav Photoshop, šminka, kutevi... na kraju dana nitko od nas nije savršen. Ovo je moja koža - poručila je samouvjereno i hrabro Zsa Zsa. 

POGLEDAJTE JELENINU PRIČU: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija