To je to što me zanima!

Zuckerberg je objavio sretnu vijest: 'Dočekali smo August'

Djetinjstvo je čarobno. Samo jednom imaš priliku biti dijete pa nemoj djetinjstvo provesti brinući o budućnosti. Za to imaš nas, i učinit ćemo sve što je u našoj mogućnosti, poručio je Mark svojoj kćeri
Vidi originalni članak

Osnivač Facebooka na svojoj je društvenoj mreži podijelio sretnu vijest s pratiteljima. Naime, Mark Zuckerberg (33) postao je otac još jedne djevojčice.

Objavio je obiteljsku fotku sa suprugom Priscillom (32) i kćerkicom Maxime (1) te otkrio ime nove članice svoje obitelji.

- Sretni smo što smo dočekali August - napisao je Zuckerberg.

Drugoj kćeri tom je prilikom posvetio pismo:

- Djetinjstvo je čarobno. Samo jednom imaš priliku biti dijete pa nemoj djetinjstvo provesti brinući o budućnosti. Za to imaš nas, i učinit ćemo sve što je u našoj mogućnosti da se potrudimo učiniti svijet ljepšim mjestom za tebe i tvoju generaciju.

Nakon rođenja prve kćeri u studenom 2015. supružnici Zuckerberg su obećali da će za života 99 posto imetka dati u dobrotvorne svrhe.

Prije dvije godine su najavili da će u idućih deset godina izdvojiti 3 milijarde dolara za svoju zakladu Chan Zuckerberg Initiative koja planira pronaći lijekove za sve bolesti, ili barem omogućiti da se drže pod kontrolom one za koje još nema lijeka.

Mark i Priscilla u braku su od 2012. godine, a vjenčali su se na vlastitom imanju u Palo Altou u Kaliforniji, nakon 11 godina veze. Upoznali su se na fakultetskom tulumu i to u redu za WC. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kung fu panda 29.08.2017.

    I mi septembar

  • DamTi18cm 29.08.2017.

    Mogao sam i ja svoju kcer nazati Svibanj. Ah,nisam se sjetio.

  • leptiricaSue 28.08.2017.

    Bome kod nas august vec odcekali..

Komentiraj...
Vidi sve komentare