Obavijesti

Show

Komentari 6

Zuckerberg je objavio sretnu vijest: 'Dočekali smo August'

Zuckerberg je objavio sretnu vijest: 'Dočekali smo August'
2

Djetinjstvo je čarobno. Samo jednom imaš priliku biti dijete pa nemoj djetinjstvo provesti brinući o budućnosti. Za to imaš nas, i učinit ćemo sve što je u našoj mogućnosti, poručio je Mark svojoj kćeri

VIDEO

Osnivač Facebooka na svojoj je društvenoj mreži podijelio sretnu vijest s pratiteljima. Naime, Mark Zuckerberg (33) postao je otac još jedne djevojčice.

Objavio je obiteljsku fotku sa suprugom Priscillom (32) i kćerkicom Maxime (1) te otkrio ime nove članice svoje obitelji.

- Sretni smo što smo dočekali August - napisao je Zuckerberg.

Drugoj kćeri tom je prilikom posvetio pismo:

- Djetinjstvo je čarobno. Samo jednom imaš priliku biti dijete pa nemoj djetinjstvo provesti brinući o budućnosti. Za to imaš nas, i učinit ćemo sve što je u našoj mogućnosti da se potrudimo učiniti svijet ljepšim mjestom za tebe i tvoju generaciju.

Nakon rođenja prve kćeri u studenom 2015. supružnici Zuckerberg su obećali da će za života 99 posto imetka dati u dobrotvorne svrhe.

Mark Zuckerberg, founder and CEO of Facebook, and wife Priscilla Chan arrive on the red carpet during the 2nd annual Breakthrough Prize Award in Mountain View, California

Prije dvije godine su najavili da će u idućih deset godina izdvojiti 3 milijarde dolara za svoju zakladu Chan Zuckerberg Initiative koja planira pronaći lijekove za sve bolesti, ili barem omogućiti da se drže pod kontrolom one za koje još nema lijeka.

Mark i Priscilla u braku su od 2012. godine, a vjenčali su se na vlastitom imanju u Palo Altou u Kaliforniji, nakon 11 godina veze. Upoznali su se na fakultetskom tulumu i to u redu za WC. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin