To je to što me zanima!

'Zvijeri su puštene': Sprema se treća sezona TV serije Novine

Serija scenarista Ivice Đikića i režisera Dalibora Matanića oduševila je vlasnike najveće svjetske platforme za streamanje programa, a popularni Netflix prikazivao je seriju u čak 190 zemalja
Vidi originalni članak

Nakon što su dvije sezone serije 'Novine' ostvarile veliki uspjeh kako na našem tako i na stranom tržištu, producent Nebojša Taraba (49) najavio je i treću sezonu.

- Zvijeri su puštene. 2020. - stoji u najavi na službenoj stranici popularne serije. 

Serija scenarista Ivice Đikića i režisera Dalibora Matanića oduševila je vlasnike najveće svjetske platforme za streamanje programa, a popularni Netflix prikazivao je seriju u čak 190 zemalja. 

- Izlazak 'Novina' na Netflix je povijesni uspjeh i mi smo bili prva slavenska serija koja je to uspjela. Jako smo ponosni da smo izašli prije svjetskih kinematografija prije Rusa, Čeha i Poljaka. Trebalo je zadovoljiti iznimno visoke kriterije Netflixa. Oni su bez obzira na sve vrlo rigorozni - pričao Taraba.  

Otkrio je i kako je to prva serija na hrvatskom, ali i uopće na nekom slavenskom jeziku koja je na Netflixu, najvećoj i najvažnijoj platformi za streamanje programa na svijetu.  

-  Kako bi se mogla distribuirati u sve kutke planeta, 'Novine' su morale imati titlove na mnogim jezicima, uključujući arapski i kineski. Ono što nas posebno veseli, prva ih je sezona toliko oduševila tako da je unaprijed, na neviđeno, s obzirom da još i nije snimljena do kraja, otkupljena i – druga sezona - dodao je Taraba prošle godine. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare