To je to što me zanima!

Zvijezda 'Američke pite' otkrila je razlog zbog kojeg se nikada nije vjenčala niti imala djecu...

Glumica smatra da je u današnjem društvu nametnuto mišljenje da svatko mora biti roditelj ili biti u braku
Vidi originalni članak

Nisam udana, nemam djecu. Mislim da vas u Hollywoodu, ako nemate djecu ili niste vjenčani, osuđuju. Zato što još uvijek misle da si ona partijanerica od prije 40 godina. Ali odjednom, ako imate dijete i oženite se, svi misle: 'Oh, odrasla je, super je', rekla je glumica Tara Reid (47) nedavno u intervjuu s poduzetnikom i stilistom Derekom Warburtonom (48) za Mr. Warburton Magazine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zvijezda 'Američke pite' je izjavila kako vjeruje da joj je to što nije udana i što nikada nije imala djecu naštetilo karijeri u Hollywoodu jer nikada nije uspjela riješiti statusa 'loše djevojke' iz mladosti.

- Što ako ne možete imati djecu ili što ako se ne želite udati? Više ne možete suditi ljudima na temelju toga. I to je jedina stvar za koju mislim da je stvarno nepravedna prema našem društvu - rekla je.

OSEBUJNA TARA REID Glumica se cijepila pa potužila: 'Ovo boli kao da su me upucali!'

Ona smatra da je u današnjem društvu nametnuto mišljenje da svatko mora biti roditelj ili biti u braku. Također je dodala da je otvorena za opciju postati majka ili supruga te tvrdi da se sve događa u svoje vrijeme.

- Dakle, mislim da se Hollywood mora smiriti po pitanju vjenčanja i bebe - rekla je dodavši da su prava ljubav njezina dva psa. 'Ljubav je ljubav', rekla je glumica.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S POBJEDNICIMA 'PLESA SA ZVIJEZDAMA' PAULOM I MARCOM:

Idi na 24sata

Komentari 10

  • eka mala 04.06.2023.

    Potpuno se slažem s njom,svatko ima pravo živjeti kako želi!Šta da se udala pa rastala,imala djecu i svi onda patili!

  • Ssssssssss 04.06.2023.

    Droga pravi razliku

  • pinokio12 04.06.2023.

    njezin zivot i njezina stvar..neka uziva

Komentiraj...
Vidi sve komentare