To je to što me zanima!

Zvijezda filma '50 nijansi sive' prisjetio se svog boravka u Hrvatskoj: Odlična hrana i ljudi

Dornana možemo gledati i u seriji 'Turist' na HBO-u koja se snima u Australiji, a prije početka snimanja serije glumcu je preminuo otac od posljedica zaraze korona virusom
Vidi originalni članak

Zvijezda filma '50 nijansi sive', glumac Jamie Dornan za In Magazin je progovorio o svom boravku u Hrvatskoj kada je prije pet godina snimao film 'Robin Hood' u Dubrovniku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prekrasna kulisa, prelijepe zgrade, odlična hrana i ljudi - rekao je kratko Jamie. Nakon uloge u '50 nijansi sive' postigao je svjetsku slavu pa je počeo i dobivati razne uloge, a njegov novi film 'Belfast', u kojem je i zapjevao, dobio je Oscar za najbolji originalni scenarij.

Također, Dornana možemo gledati i u seriji 'Turist' na HBO-u koja se snima u Australiji. Prošle godine prije početka snimanja serije glumcu je preminuo otac od posljedica zaraze korona virusom.

POTVRĐENE GLASINE Michael Douglas o incidentu s Debrom Winger: 'Nakon tekile me zgrabila za ruku i ugrizla'

Jamie je za to vrijeme bio u karanteni u Australiji pa nije mogao doći na sprovod, a utjehu je pronašao u poslu te je ostao u Australiji narednih pet mjeseci sa suprugom i njihove tri kćeri. 

ZA PLAKATI OD SMIJEHA: NOVI SKEČ-SERIJAL

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 30.04.2022.

    Dođi nam opet 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare