To je to što me zanima!

Zvijezda Gleeja je nakon smrti dečka našla ljubav i zaručila se

Glumica je bila u dugogodišnjoj vezi s pokojnim glazbenikom i glumcem Coryjem Monteithom, koji je preminuo od toksične kombinacije heroina i alkohola u srpnju 2013.
Vidi originalni članak

Prošle godine u ovo vrijeme si mi na istom ovom mjestu rekao da će mi 30. biti najbolja godina. Godina je stvarno bila savršena ali izgleda da će 31. biti još bolja! Volim te, napisala je američka glumica i pjevačica Lea Michele Sarfati (31) na društvenoj mreži. 

Nakon što je u studenom prošle godine za američki People izjavila kako zahvaljujući dečku, biznismenu Zandy Reichu (35) uspijeva ostati 'čvrsto na Zemlji', Lea Michele se sada pohvalila kako se za njega zaručila. Glumica je objavila fotografiju koja pokazuje njezinu ruku s dijamantnim zaručničkim prstenom, a ispod koje stoji potpis 'Da'.

Zvijezda serije 'Glee' Lea Michele je za američki časopis People potvrdila zaruke s Reichom, inače biznismenom na čelu modnog branda All Year Round (AYR)

LAŽNA UZBUNA Ništa od bebe: Lea Michele nije trudna, hakirali su joj Twitter

Četiri karatni dijamantni prsten s kojim se glumica pohvalila je navodno za nju dizajnirao sam Reich, u suradnji s poznatim dizajnerom nakita, Leorom Yerushalmijem. On je izradio vjenčano prstenje za pjevača Justina Timberlakea (37) i glumicu Jessicu Biel (36). Lea Michele i Zandy Reich su se počeli viđati 2016., a u javnosti su prvi put pojavili zajedno u srpnju 2017.

- Jako sam sretna što se vjerojatno i vidi - rekla je glumica i dodala kako inače ne priča puno o osobnom životu, ali ni ne može sakriti kad se osjeća dobro kao sada, nakon zaruka. Zvijezda serije 'Glee' je bila u dugogodišnjoj vezi s pokojnim glazbenikom i glumcem Coryjem Monteithom, koji je u srpnju 2013. u 32. godini preminuo od toksične kombinacije heroina i alkohola, u hotelskoj sobi u Vancouveru.

PRIČALI O OBITELJI Cory i Lea bili su nerazdvojni, ali je ovisnost na kraju bila jača

Rođenog Kanađanina Monteitha je glumica Lea Michel upoznala kad je 2009. dobio ulogu u Gleeju, a nekoliko mjeseci kasnije je počela njihova romantična veza koja je trajala do njegove iznenadne smrti.  Vijest o njegovoj smrti je Sarfati teško primila, te je dugo nakon smrti glumca tugovala zajedno s njegovom obitelji.

'MRTVA SAM' Lea je legla da se odmori od vježbe pa pokazala seksi tijelo

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kung fu panda 01.05.2018.

    Majke ti pa žena nakon 5 godina od smrti bivšeg dečka se zaruči vi napišete kao da se na njegovom pogrebu udala za drugog

  • psilaju 01.05.2018.

    I šta sad da mi radimo? Sretan vam praznik rada. Leškarite na suncu.

  • provokator_ 01.05.2018.

    već je našla drugog i zaručila se....

Komentiraj...
Vidi sve komentare