To je to što me zanima!

Zvijezda 'Granda' zapjevala o koroni: 'Zašto se s time šališ?'

Pjevač je na kraju izvođenja pjesme kihnuo, a ističe kako nije znao da ga prijatelj snima. To mu je bilo simpatično, tvrdi da nije namješteno pa je taj dio odlučio staviti u video
Vidi originalni članak

Ljuba Perućica, nekadašnji kandidat glazbenog showa 'Zvezde Granda', iznenadio je sve kada je objavio pjesmu o korona virusu. O njemu govori cijeli svijet, svakodnevno dobivamo informacije o novim oboljelima, a pjevač se sa situacijom malo odlučio našaliti. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na svom YouTube kanalu objavio je pjesmu pod nazivom 'Korona', a za nju je sam napisao tekst i skladao glazbu. Dosad ima preko 12.000 pregleda, a u opisu pjesme piše: 

- Pjesma o trenutačnom stanju u zemlji i svijetu, namijenjena izlječenju Covid-19 virusa koji hara među nama (osmijehom, naravno). Šalimo se malo, jer smijeha nikada dosta! - poručio je glazbenik. Tekst pjesme izazvao je mnogima osmijeh na lice, što je Perućici i bio cilj. Kako je napisao na Instagramu, pjesmu je napisao u 15 minuta. Inspiracija mu je došla dok je slušao vijesti.

- Oj, korono, oj, korono, neka bježi onaj koji te donio - pisali su pratitelji na društvenim mrežama, a s obzirom na to da su neki pratitelji iz drugih krajeva regije, prilagodili su odmah pjesmu svom jeziku. Ipak, neki smatraju da je pjevač apsolutno pogriješio što se s ovime išao zezati. 

- Nije ni vrijeme ni mjesto. Da, jasno mi je da neki možda paničare nepotrebno, ali ovo je izrugivanje. Nepotrebno - poručili su mu. Pjevač je na kraju izvođenja pjesme kihnuo, a ističe kako nije znao da ga prijatelj snima. To mu je bilo simpatično, a tvrdi kako nije namješteno, pa je i taj dio odlučio staviti na kraj videa. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • GH057R103R 14.03.2020.

    tko je taj? kakve "zvijezde granda"? kakvog granda? sto nije Getro imao brend "grand"? od kud su ti? sto oni rade? da li su to astrofizičari? nova generacija IT stručnjaka?

  • Judita👥 14.03.2020.

    Mene sada strah i sram negdje kihnuti ☺️ odmah bi morala van iz trgovine..e to baš ne mogu shvatiti.. ali opreza valjda nikad dosta

  • madmax2020 14.03.2020.

    Kor_na,kor_na,nigdje nema takvog morona,na racun bolesti ja se salim,a vec sutra radi tog cu da zalim,i ne budes se vise salio,kad te virus bude opalio

Komentiraj...
Vidi sve komentare