Obavijesti

Show

Komentari 13

Zvijezda 'Granda' zapjevala o koroni: 'Zašto se s time šališ?'

Zvijezda 'Granda' zapjevala o koroni: 'Zašto se s time šališ?'
4

Pjevač je na kraju izvođenja pjesme kihnuo, a ističe kako nije znao da ga prijatelj snima. To mu je bilo simpatično, tvrdi da nije namješteno pa je taj dio odlučio staviti u video

VIDEO

Ljuba Perućica, nekadašnji kandidat glazbenog showa 'Zvezde Granda', iznenadio je sve kada je objavio pjesmu o korona virusu. O njemu govori cijeli svijet, svakodnevno dobivamo informacije o novim oboljelima, a pjevač se sa situacijom malo odlučio našaliti. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na svom YouTube kanalu objavio je pjesmu pod nazivom 'Korona', a za nju je sam napisao tekst i skladao glazbu. Dosad ima preko 12.000 pregleda, a u opisu pjesme piše: 

- Pjesma o trenutačnom stanju u zemlji i svijetu, namijenjena izlječenju Covid-19 virusa koji hara među nama (osmijehom, naravno). Šalimo se malo, jer smijeha nikada dosta! - poručio je glazbenik. Tekst pjesme izazvao je mnogima osmijeh na lice, što je Perućici i bio cilj. Kako je napisao na Instagramu, pjesmu je napisao u 15 minuta. Inspiracija mu je došla dok je slušao vijesti.

- Oj, korono, oj, korono, neka bježi onaj koji te donio - pisali su pratitelji na društvenim mrežama, a s obzirom na to da su neki pratitelji iz drugih krajeva regije, prilagodili su odmah pjesmu svom jeziku. Ipak, neki smatraju da je pjevač apsolutno pogriješio što se s ovime išao zezati. 

- Nije ni vrijeme ni mjesto. Da, jasno mi je da neki možda paničare nepotrebno, ali ovo je izrugivanje. Nepotrebno - poručili su mu. Pjevač je na kraju izvođenja pjesme kihnuo, a ističe kako nije znao da ga prijatelj snima. To mu je bilo simpatično, a tvrdi kako nije namješteno, pa je i taj dio odlučio staviti na kraj videa. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

16:51

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...