To je to što me zanima!

Zvijezda 'Hitne službe' tragično izgubila život: 'Utopila se dok je plivala u svojoj najdražoj rijeci'

Policajci i vatrogasna i hitna pomoć Cape Vincenta stigli su na mjesto događaja i pronašli mrtvu ženu u rijeci St. Lawrence, stoji u priopćenju. Dodali su kako nije bilo znakova nasilja
Vidi originalni članak

Mary Mara, glumica poznata po ulogama u serijama 'Hitna služba' i 'Ray Donovan' preminula je u 62. godini, potvrdio je njezin menadžer Craig Dorfman u izjavi za CNN

- Mary je bila jedna od najboljih glumica koje sam ikada upoznao. Sjećam se da sam je 1992. vidio na pozornici u 'Mad Forestu' na Broadwayu. Bila je električna, duhovita i divna osoba. Svi su je voljeli. Nedostajat će nam - rekao je Dorfman. 

Prema priopćenju njujorške državne policije, policajci su se u nedjelju oko 8:10 po lokalnom vremenu odazvali pozivu zbog 'mogućeg utapanja'. Policajci i vatrogasna i hitna pomoć Cape Vincenta stigli su na mjesto događaja i pronašli mrtvu ženu u rijeci St. Lawrence, stoji u priopćenju.

GLEYCY CORREIA Brazilska misica (27) preminula od velikog krvarenja i srčanog udara nakon rutinske operacije

- Maryno tijelo pronađeno je ujutro u njezinoj voljenoj rijeci. Utopila se dok je plivala - rekao je glasnogovornik za Fox News Digital.

Nije bilo znakova nasilja, dodala je policija u svom priopćenju. Očekuje se da će Ured vještaka okruga Jefferson obaviti obdukciju kako bi se utvrdio službeni uzrok smrti, navodi policija.

Mara je iza sebe imala bogatu karijeru na televiziji i filmu, uključujući uloge u više epizoda u serijama poput 'Dextera', 'Zakona i reda', 'The Practice' i 'Star Trek: Enterprise'. Bila je najprepoznatljivija po ulogama u 'Nash Bridges', 'Hitnoj službi' i 'Ray Donovan'.
 

Idi na 24sata