To je to što me zanima!

Zvijezda 'Igre prijestolja' tajno se vjenčala u Vegasu uz Elvisa

Na ceremoniji koja je brzo otkrivena, Sophie Turner (23) i Joe Jonas (29) su se vjenčali nakon tri godine veze i to uz Elvisovog imitatora
Vidi originalni članak

Sophie Turner (23) i pjevač Joe Jonas (29) zaručili su se još u listopadu 2017. godine, a fotografije i video snimke s vjenčanja u Las Vegasu pojavile su se na društvenim mrežama.

NOVI PAR Uhvaćeni na djelu: Joe Jonas ljubi zvijezdu 'Igre prijestolja'

Prvi je tajno vjenčanje 'otkrio' glazbenik Diplo (40) na svom Instagramu serijom snimaka, a nešto kasnije je za novopečeni bračni par i njihove uzvanike puštao glazbu. 

Britanska glumica i američki pjevač ovjekovječili su svoju ljubav nedugo nakon dodjele Billboard nagrada, a s obzirom na to da se cijela ceremonija odvijala u Las Vegasu, ne čudi da je prisutan bio i Elvisov imitator koji ih je vjenčao. U opuštenoj atmosferi mladenci i uzvanici su plesali, zabavljali se i slavili krunu trogodišnje ljubavi mladog para. 

Sophie se na društvenim mrežama svojedobno pohvalila zarukama, a često je isticala kako je s Jonasom sretna te da se sjajno razumiju, s obzirom na to da su oboje u showbizu. 

- Rekla sam da - napisala je glumica, koja u popularnoj seriji igra Sansu Stark pored fotografije prstena. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Joe Jonas prije braka sa Sophie, bio je u vezama s pjevačicom Taylor Swift (29), kantautoricom i glumicom Demi Lovato (26) te modelom Gigi Hadid (24). 

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati bebu?

Idi na 24sata

Komentari 2

  • starlight 02.05.2019.

    što se događa s Jonas braćom...poludili ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare