To je to što me zanima!

Zvijezda Jamesa Bonda priznala kako je krala po trgovinama: 'J**i ga, nisam imao što jesti...'

Daniel je sa 16 godina napustio školu i preselio se u London kako bi postao glumac gdje je primljen u Nacionalno kazalište mladih
Vidi originalni članak

Prije nego što je postao poznat, Daniel Craig (55) otkrio je kako je u mladosti bio prisiljen krasti hranu iz trgovina da bi preživio. Britanski glumac, koji je svima dobro poznat po ulozi James Bonda jednom je prilikom za Rolling Stone progovorio o teškim trenucima.

Jednom prilikom su tako kako je izjavio, on i njegova tadašnja djevojka skovali ludi plan da ukradu zamrznutu patku.

MEDALJA ČASTI Daniel Craig dobio odlikovanje koje ima i njegov legendarni lik James Bond: Očekivali smo vas

- Ukrao sam patku, a ona ju je stavila ispod svoje majice, pretvarajući se da je trudna - ispričao je, dodavši kako to nije toliko strašno te da trgovine 'mogu priuštiti sebi gubitak jedne ili dvije patke'.

- Inače, krao sam samo u razvikanijim dućanima koji su si to mogli priuštiti. Želim to savršeno razjasniti. Ali, j**i ga, znaš, nismo imali što jesti, a morali smo se hraniti - objasnio je.

'DR. NO' Prvi film o Jamesu Bondu slavi 60. rođendan: Jeste li znali sve ove zanimljivosti o franšizi?

Daniel je sa 16 godina napustio školu i preselio se u London kako bi postao glumac. Primljen je u Nacionalno kazalište mladih, a nakon nekog vremena počeo je dobivati ​​male uloge na TV-u do svoje osamnaeste.

Ni tada nije zarađivao dovoljno da bi si priuštio luksuzna jela.

NOVI 007 Zgodni Britanac je potencijalni novi James Bond: 'On je favorit, briljirao je na tajnoj audiciji...'

- Ono malo što bih zaradio, potrošio bih na pivo i dimljeni losos, a za večeru sam obično jeo j***ni pileći ili goveđi paprikaš - prisjetio se glumac i dodao kako je ponekad izbjegavao plaćanje stanarine.

Od tada je svom životopisu dodao bezbrojne filmske klasike, a lik popularnog 'James Bonda' utjelovio je u čak pet filmova te franšize.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare