To je to što me zanima!

Zvijezda 'Ludih sedamdesetih' premješten u strogi zatvor: U njemu je bio i Charles Manson

Glumac je osuđen na 30 godina do doživotnog zatvora zbog silovanja dvije žena, a premješten je u strogi zatvor Corcoranu u kojem će odslužiti većinu svoje kazne
Vidi originalni članak

Glumac popularne serije 'Lude sedamdesete' Danny Masterson (47) prošle godine je osuđen zbog silovanja koja su se dogodila u njegovoj kući u Hollywood Hillsu 2003. godine. Prema pisanju stranih medija, sad je premješten u zatvor s najstrožim osiguranjem u kojem je bio i vođa kulta Charles Manson. 

OSUĐEN ZA SILOVANJE Skandal oko Mastersona: Mila i Ashton na meti kritika zbog pisma, oglasila se i jedna žrtva

Masterson je službeno osuđen na 30 godina do doživotnog zatvora zbog silovanja dviju žena, a sad je premješten iz državnog zatvora Kalifornije u strogi zatvor Corcoranu. Navode kako će upravo tamo odslužiti većinu svoje kazne.

U novom zatvoru Masterson će navodno biti pod nadzorom 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu kako bi vidjeli ima li znakove 'duševnog poremećaja'. 

Inače, u tom dijelu zatvora proveo je gotovo deset godina i slavni vođa kulta Charles Manson, a bio je i Sirhana Sirhana, koji je osuđen za ubojstvo Roberta F. Kennedyja. 

Glumac imat će pravo na uvjetni dopust u dobi od 66 godina, a sudac je prošlog tjedna odbio njegov zahtjev za jamčevinu jer 'nema ženu kojoj bi mogao ići kući', piše New York Post. 

POTVRDIO ODVJETNIK Kraj ljubavi nakon što su ga osudili zbog silovanja: Supruga Mastersona zatražila razvod

Prisjetimo se, Bijou Phillips (43) supruga glumca nakon njegove osude podnijela je zahtjev za razvod braka, piše Daily Mail. Njezin odvjetnik je potvrdio vijest za strane medije.

- Phillips je odlučila podnijeti zahtjev u ovo nesretno vrijeme. Prioritet joj je njena kćer - rekao je svojedobno.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • SexyKitty17 03.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU4.FUN

  • ALLinONE!! 01.02.2024.

    Kod nas ne možeš dobiti 30 godina da ubiješ dvije žene

  • kritičar_svega 01.02.2024.

    "dvije žena"?! Pa ljudi moji jel neko od vas tu završil barem osnovnu školu?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare