To je to što me zanima!

Zvijezda sapunica se okrenula kuhači: 'Pišem svoju kuharicu'

Sanja je ranije izjavila kako kuha svaki dan, ponekad i nekoliko kompliciranih jela istovremeno. Često navečer kuha za drugi dan, a kuhanje je opušta
Vidi originalni članak

Nakon što je pandemija korona virusa uzela maha, brojnim su glumcima otkazana ili odgođena snimanja. No to ne znači da svoju aktivnost nisu usmjerili na nešto drugo. Glumica Sanja Vejnović (59) okrenula se kuhanju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Glumci iz 'Zabranjene ljubavi'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ljeto je provela na moru, a na Instagramu je podijelila i nekoliko fotografija u badiću. Nakon ljetnih fotografija, 'nestala' je s društvenih mreža sve do sada. Oglasila se na Instagramu i svojim pratiteljima priznala čime se bavi u posljednje vrijeme.

- Pišem svoju kuharicu koja će biti objavljena ovo proljeće. U kuharici će biti preko 100 recepata. Po cijele dane kuham, pečem, pišem, uživam - otkrila je Sanja. 

Podijelila je i nekoliko fotografija torti koje je ispekla, a pratitelji su je u komentarima podržali i pisali joj kako torta izgleda fantastično. 

- Jedva čekajm izlazak kuharice. Vjerujem da nas očekuju izvrsni recepti. Samo bi trebalo još sve probati - neki su od komentara.

Sanja je ranije izjavila kako kuha svaki dan, ponekad i nekoliko kompliciranih jela istovremeno. Često navečer kuha za drugi dan, a kuhanje je opušta.

SVESTRANA GLUMICA Sanja Vejnović: Za svaki film mislila sam da je posljednji...

- Uvijek kuham sa zadovoljstvom, s mnogo ljubavi za one kojima kuham. Volim eksperimentirati i iskušavati nove recepte, ali se često držim i već isprobanih. Preferiram mediteransku kuhinju u kombinaciji s francuskom. Ne mogu zamisliti obrok bez dobrog deserta, ako nemam neki fini kolač, onda je tu uvijek dobra tamna čokolada - ispričala je za Večernji list. Na društvenim mrežama nerijetko objavljuje jela koja pravi. 

Osim toga, svojedobno je priznala kako svojim načinom prehrane regulira zadovoljavajuću težinu. 

- Nikada se nisam izgladnjivala, brojala kalorije, preskakala obroke, zauvijek se odricala hrane koju volim. Do prije nekoliko godina imala sam istu težinu, a sada varira uglavnom dva-tri kilograma koje dobijem kada ne mogu kontrolirati način prehrane, pogotovo na snimanjima. Kada snimanja završe, prelaskom na svoj način prehrane ubrzo uspijevam vratiti težinu - rekla je glumica. 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ne2ti 15.10.2020.

    Teta Sanja :D

  • crna žena 14.10.2020.

    Odlično izgleda, daleko bolje od Nede Ukraden.

  • 14.10.2020.

    Ona je meni savršeno lijepa žena. Prava dama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare