To je to što me zanima!

Zvijezda serije 'Malcolm u sredini' hvali se slikom sina: 'Promijenio mi je život zauvijek'

Svijete, upoznaj mog sina Mausa Mosleyja Muniza. Rođen je 22. ožujka u 11 sati i 15 minuta. Tog trenutka moj se život zauvijek promijenio, napisao je Frankie Muniz u kratkoj objavi
Vidi originalni članak

Zvijezda Malcolma u sredini, Frankie Muniz (35) i supruga Paige Price (28)  pohvalili su se fotografijama svojeg novorođenog sina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čuo sam da će doživljaj biti velik, ali nisam stvarno očekivao da će moj sin imati tako veliki utjecaj na mene. Iskreno, nisam mislio da je moguće voljeti išta tako puno. Trebalo mi je dugo vremena da napišem objavu zato jer sam 1000 posto opsjednut s njime. Želim da je svaki trenutak kojeg provede na svijetu najbolji mogući - slikovito je opisao Muniz uz sliku u kojoj bebu drži u naručju.

FRANKIE MUNIZ (35) Zvijezda humoristične TV serije 'Malcolm u sredini' dobila sina

Svoju zahvalnost daje i supruzi te poručuje da će prestati voziti motor i da će se potpuno posvetiti odgoju djeteta. I ponosna mama je posvetila objavu svojem sinu.

- Ne postoje riječi kojima mogu izraziti kako se osjećam kao mama. Cijeli život bojala sam se djece i odgovornosti, ali sada prihvaćam taj izazov. - poručuje Price. 

Par se zaručio krajem 2018., a vjenčali su se u veljači 2019. Frankie je rekao da je svaki trenutak dana vjenčanja bio prekrasan. U rujnu prošle godine obznanili su da će dobiti pojačanje u obitelji. 

- Od trenutka kad smo se prvi put probudili zajedno, preko popunjavanja planera za vjenčanje do hodanje prema oltaru s mojom najboljom prijateljicom... Sve je jednostavno bilo baš onako kako smo htjeli.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MarjanaKrstavac 30.03.2021.

    Miš,Mišo

  • fjjg 29.03.2021.

    kaj nije on dvocjevka?

  • Ladybug88 29.03.2021.

    Za njegovog sina signurno nitko neće biti jalan jer se zove Maus

Komentiraj...
Vidi sve komentare