To je to što me zanima!

Zvijezda serije 'Moderna obitelj' do sada imala čak 16 operacija

Sarah su liječnici nakon dvije transplantacije šokirali dijagnozom endometrioze maternice i jajnika. Morala je na hitnu operaciju. Nedugo nakon, zbog posljedica svih operacija dobila je bruh. I njega je operirala
Vidi originalni članak

Zvijezda hit serije 'Moderna obitelj', Sarah Hyland (30) koja je utjelovila urnebesnu tinejdžericu Hailey Dunphy, u stvarnom životu prolazi kroz pravi pakao. 

Sarah zbog životne sudbine zasigurno stoji među najhrabrijim zvijezdama Hollywooda. Naime, glumici je još kao djetetu dijagnosticirana displazija bubrega, što znači da joj bubrezi nisu dovoljno razvijeni da obavljaju svoju funkciju u normalnoj mjeri. 

BIZARAN INCIDENT U HOLLYWOODU Sofiji Vergari uništili luksuznu kuću, vandal tvrdi da je njen sin

Kako bi pomogao kćeri, otac je glumici u 2012. godini donirao bubreg. 

U intervjuu za američke medije Sarah je otkrila kako joj je vrijeme nakon transplantacije bilo izuzetno teško te da upravo to razdoblje smatra onim koje ju je ojačalo više nego bilo što drugo. 

No, transplantacija ipak nije završila bajno. Tijelo glumice odbacilo je bubreg te se ona morala vratiti pod nož. 

- Liječnici i ja smo se nadali da ćemo riješiti problem dijalizom i ugradnjom port uređaja u prsa pomoću kojeg se obavlja dijaliza. Ipak, bio mi je potreban novi bubreg - rekla je. 

SARAH HYLAND Glumica promijenila imidž pa je usporedili s vješticom iz filma...

Šest mjeseci nakon druge operacije, liječnici su otkrili da je njezin brat Ian također odgovarajuć donor pa joj je on donirao svoj bubreg. 

Druga transplantacija glumici je znatno lakše pala, kao i oporavak nakon nje. Ipak, ni tu nije bio kraj njezinim mukama. 

Sarah su liječnici nakon dvije transplantacije šokirali dijagnozom endometrioze maternice i jajnika. Što je također morala hitno operirati. Nedugo nakon te operacije morala je operirati i bruh koji je bio posljedica prethodnih odlazaka 'pod nož'. 

Sa samo 30 godina glumica je imala velikih 16 operacija, a više od njih 10 odvile su se za vrijeme snimanja popularnog sitcoma. Kolege glumci opisuju Sarah kao snažnu i hrabru ženu koja je divan primjer i inspiracija ljudima diljem svijeta. 

GLUMICA ARIEL WINTER Alex iz 'Moderne obitelji' sada je plavuša: 'Vrati smeđu kosu'

Osim kolega i obitelji, Sarah veliku podršku nalazi i u zaručniku Wellsu Adamsu kojeg je upoznala nekoliko dana nakon druge transplantacije bubrega. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • vedii888 12.09.2021.

    serija "moderna obitelj" je užasna.

  • Sanja2803 11.09.2021.

    Dajte pročitajte članak.

  • __zujo__ 11.09.2021.

    a jadna.. ako ovako nastavi bit ce ko maja suput

Komentiraj...
Vidi sve komentare