Show

Komentari 7

Sofiji Vergari uništili luksuznu kuću, vandal tvrdi da je njen sin

Sofiji Vergari uništili luksuznu kuću, vandal tvrdi da je njen sin

Vergara i Manganiello za vrijeme ovog incidenta nisu bili u kući, a njihov luksuzni dom u ljetnim se mjesecima renovira pa je vandal iskoristio priliku za neometano 'grafitiranje'

Proslavljena kolumbijsko-američka glumica Sofia Vergara (48) i njen suprug Joe Manganiello postali su svjedoci poprilično neuobičajenog incidenta s vandalima. Njihov luksuzni dom u Los Angelesu oštetio je muškarac, koji se kasnije policiji predstavio kao Sofijin sin. 

Policija zasad nije objavila identitet vandala kojeg je uhvatila nedugo nakon što je na fasadi glumačkog para napravio štetu koja se procjenjuje na 100.000 dolara (oko 650.000 kuna), prenosi američki TMZ

Nije se opirao uhićenju, a pokušao se organima zakona i reda opravdati tvrdeći da je Sofijin sin, koji sa svojom majkom želi nekako stupiti u kontakt. Ovaj bizaran slučaj upotpunjen je natpisima koji su nastali na luksuznoj vili, a u kojima joj je 'nesuđeni sin' sprejevima i bojom ispisao linkove svojih profila na društvenim mrežama, kako bi mu se Vergara mogla javiti. 

Muškarca su priveli, no u ovom trenutku nije potpuno jasno za što će ga sve optužiti. Vergara i Manganiello za vrijeme ovog incidenta nisu bili u kući, a njihov luksuzni dom u ljetnim se mjesecima renovira pa je vandal iskoristio priliku za neometano 'grafitiranje'. Sofia iz prvog braka ima sina Manola (29). 

Najčitaniji članci