To je to što me zanima!

Popularna manekenka sada je zvijezda serije 'Squid Game'

Malo tko je ostao ravnodušan zapanjujućom ljepotom mlade talentirane glumice Jung Ho-yeon. Zvijezdi je glavna uloga u Squid Game-u ujedno i prva glumačka uloga u životu, a prije toga je bila slavna manekenka
Vidi originalni članak

Jung Ho-yeon (27) jedna je od najtraženijih manekenki u državi i šire, a njezin lik u popularnoj Netflixovoj seriji, Sae Byeok, vrlo brzo je postao jedan od favorita gledatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Serija Squid Game novi je hit Netflixu koji je zaludio obožavatelje diljem svijeta. U rekordnom vremenu postala je najpopularnija serija u povijesti streaming produkcije. Glumci Lee Jung-jae u ulozi Seonga, Park Hae-soo u ulozi Cho Sanga, Wi Ha-Joon kao Joon-ho i HoYeon Jung kao Sae Byeok postali su svjetske zvijezde preko noći.

U muškoj postavi finalista serije posebno se istaknula mlada Jung Ho-yeon čiji su besprijekoran izgled i gluma gotovo pa hipnotizirali gledatelje. U manje od tri tjedna, na Instagramu ju je zapratilo više od 13 milijuna pratitelja.

TV KRITIKA 'Squid Game' je vrlo brutalna kritika okrutnosti kapitalizma

Ho-yeon u seriji glumi snažnu i zatajnu ženu koja je s mlađim bratom uspjela pobjeći iz Sjeverne Koreje i, uz pomoć igre preživljavanja, pokušava zaraditi i tako osigurati bratu život van doma za nezbrinutu djecu. 

Glumica je prije svoje prve glumačke uloge u životu imala nešto više od 400,000 pratitelja na Instagramu, a u samo tjedan dana od objave serije taj broj je 'skočio' na tri milijuna i trenutno dosegao 400 milijuna pratitelja. Time je postala najpraćenija korejska zvijezda na Instagramu u povijesti.

- Bila sam osoba koja se usredotočivala na osobni benefit, ali nakon što sam glumila Sae Byeok koja svoju obitelj stavlja ispred svih svojih želja i nakon što sam vidjela kakvu važnosti njezin život ima, počela sam više vjerovati ljudima i pomagati im koliko mogu. Najvažnija lekcija koju sam iz serije naučila je da definitivno trebam imati malo više povjerenja u ljude - iskreno je rekla glumica u intervjuu za The Times.

Mnogi se pitaju tko je mlada dama koja je uspjela hipnotizirati gledatelje, a odgovor na to je: mlada manekenka koja prije svoje najveće uloge u Netflixovom hitu nije imala glumačkog iskustva.

NAJGLEDANIJA U POVIJESTI NETFLIXA Sjeverna Koreja kritizirala seriju 'Squid Game': 'Ističe zvjersku prirodu južnokorejskog društva'

Naime, Ho-yeon je djevojka iz glavnog grada Južne Koreje, Seoula, koja je još kao tinejdžerica počela raditi kao manekenka. Već tada se počela isticati u modnoj industriji jer je sve htjela raditi sama pa je tako i angažmane tražila sama, a ne uz pomoć agencija kao druge djevojke.

Kroz desetljeće rada surađivala je s velikim modnim kućama poput Chanela, Bottege Venete i Louis Vuittona, natjecala se u četvrtoj sezoni emisije "Sljedeći top model Koreje" gdje je završila na drugom mjestu. Zbog toga je bila na naslovnici korejskog izdanja magazina Vogue, ali i Vanity Faira.

PRVA U 94 ZEMLJE 'Squid Game' ruši sve rekorde, gledali je u 111 milijuna domova

Prva glumačka uloga joj je upravo u "Squid Gameu", a također se sama prijavila na audiciju.

- Toliko sam bila sretna što sam dobila ulogu i što mi se pružila prilika da pokažem svoj talent. I dalje sam nervozna kada shvatim da me netko gleda na ekranu. Nisam mogla niti sanjati da će show biti toliko globalno popularan - rekla je glumica za američki Vogue.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Akull 14.10.2021.

    Ja sam mislio da je frajer......

Komentiraj...
Vidi sve komentare