To je to što me zanima!

Zvijezda 'The Voicea' ima novi singl: Neka bude 'Između nas'

Prve glazbene korake Mateo je napravio u rodnoj Istri i već kao devetogodišnjak nastupio na brojnim dječjim festivalima gdje je osvajao nagrade. Ljubav prema glazbi razvio je zahvaljujući roditeljima i sestrama
Vidi originalni članak

Istarski glazbenik Mateo Pilat (23) svoje pjevačke sposobnosti pokazao je još u prvoj sezoni glazbenog showa 'The Voice' gdje je u timu Jacquesa Houdeka pokazao svu 'raskoš' i muzikalnost. Nakon nekoliko singlova koje je objavio, sada predstavlja i novi spot i singl za pjesmu 'Između nas'.

- Čini mi se da sam takvu pjesmu sanjao i silno priželjkivao. Kao i uvijek, govori o ljubavi, ali nekako višesložno, nije to samo priča o dvoje ljudi i relaciji među njima. Svakodnevno se u svojim relacijama s ljudima preispitujemo, čudimo, razočaramo ili ne. Sam naslov govori da tu i nije baš riječ o odustajanju niti žalopojki, sve ostaje između nas, ne moramo naširoko govoriti niti povlačiti radikalne poteze, ali, eto, neke stvari su takve kakve jesu i u određenom trenutku su prepoznate - kaže Mateo.

Nakon, kako kaže, bajkovite obrade pjesme 'Ma kog me Boga za tebe pitaju' on i njegov glazbeni tim su shvatili da je taj zvuk ono što žele postići u idućim pjesmama, a novi singl 'Između nas' je upravo ostvario tu zamisao. Svoje oduševljenje Mateo nije skrivao.

- Cijela pjesma, od glazbe, teksta, aranžmana i produkcije, ima tu neku nostalgičnu, vrlo intimnu atmosferu i mislim da bih u budućnosti želio pjevati takve stvari, bliske su mom temperamentu i emocijama. Vjerujem da će pjesma zaživjeti i da će se mnogi prepoznati u njoj, pa s koje god strane te priče bili - zaključio je glazbenik.

Autorica glazbe je Ines Prajo, tekst potpisuje Arijana Kunštek, aranžman Ivan Popeskić, spot je nastao pod producentskom palicom Kristine Barišić. Sve je snimao Damir Jevtić, a za šminku je zaslužna Romana Poropat.

Prve glazbene korake Mateo je napravio u rodnoj Istri i već kao devetogodišnjak nastupio na brojnim dječjim festivalima i redovito osvajao nagrade. Ljubav prema glazbi razvio je zahvaljujući roditeljima, trima starijim sestrama i Alanu Poropatu, čija Udruga 'Mali Veliki Mikrofon' okuplja veliki broj nadarene djece i mladih.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • teninamama 03.04.2018.

    Baš je dobra stvar

  • Metal👊Machine 24.02.2018.

    A bogamu svi pjevaju o toj ljubavi, dajte promijenite ploču... dosadni ste više XD

  • pegla4 02.02.2018.

    Zvijezda? Mozda meteor 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare