To je to što me zanima!

Zvijezda Vampirskih dnevnika: 'Mojoj bebi srce više ne kuca...'

Srce mi slama osjećaj da je gubitak djeteta nešto što trebam zadržati za sebe, rekla je glumica Holt. Dodala je kako joj je potpora zaručnika Andrewa najvažnija
Vidi originalni članak

Ne bih mogla ovo preživjeti da nisam imala bezuvjetnu ljubav svog partnera. Unatoč njegovoj boli, bio je moja stijena i zaštitna mreža, rekla je Claire Holt (29). Glumica, poznata po seriji 'Vampirski dnevnici', objavila je fotografiju na društvenoj mreži koju je snimila prije kiretaže, medicinskog zahvata koji se provodi nakon pobačaja kako bi se maternica 'očistila' od tkiva te spriječilo jako krvarenje ili infekcija. 

LJETNE RADOSTI Zvijezde 'Vampirskih dnevnika' odmor provode na otoku Hvaru

- Snimila sam ovu sliku prije 10 dana dok sam čekala operaciju jer je moje malo, slatko dijete izgubilo otkucaje srca. Poslala sam ju svom zaručniku koji je bio u čekaonici kako bi mu pokazala da sam dobro. No nisam bila - napisala je Holt koja se u prosincu prošle godine zaručila za biznismena Andrewa Joblona (35). Kaže da se nikad u životu nije osjećala slomljenije i dugo je razmišljala hoće li gubitak djeteta tako brzo podijeliti s javnošću te je odlučila da to treba učiniti jer je važno. 

- Nakon kiretaže sam provela sate na internetu tražeći žene koje su prošle isto što i ja. Bila sam očajna u potrazi za nekim, bilo kime tko bi se mogao poistovjetiti s onime što ja osjećam. Nekog tko će mi reći da su depresija i beznađe normalni, da to nije moja krivica i kako nisam slomljena zauvijek - ispričala je glumica. Uspjela je pronaći zajednicu žena koje su doživjele identično iskustvo kao ona. Bile su otvorene i slomljene o svom pobačaju o čemu se inače raspravlja otvoreno. 

- Srce mi slama osjećaj da je gubitak djeteta nešto što trebam zadržati za sebe - napomenula je Holt. Dodala je kako joj je potpora bila najvažnija za 'izlazak iz mračne rupe', a najvažniju ulogu je u tome imao njezin zaručnik Andrew. Glumica kaže da mu nikad neće moći dovoljno zahvaliti za to. Također joj je bilo važno što mogla otvoriti ljudima te su i oni njoj ispričali svoje nesretne priče. 

OPET U HRVATSKOJ Kol iz 'Vampirskih dnevnika': Volio bih se oženiti Hrvaticom

- Žene su mi rekle kako su izgubile dijete, muževi kako su njihove supruge. Tako mnogo ljudi je prošlo kroz to i razumiju širinu te boli, pa smo razgovarali o tome - napisala je Australka. Istaknula je kako razumije bol svakoga tko je preživio pobačaj i potaknula je da podijele javno svoju bol s njome. 

- Molim vas, budite dobri prema sebi i nadam se da ćete se osjećati ugodno podijeliti svoju priču kao i ja - zaključila je Holt koja se prema pisanju američkih medija još nije razvela od bivšeg muža, filmskog producenta Matta Kaplana. Par se vjenčao u travnju 2016., a Kaplan je podnio zahtjev za rastavom prije prve godišnjice radi nepomirljivih razlika. Holt se zaručila za Joblona krajem prošle godine. 

- Moje srce je puno - napisala je glumica pokraj fotografije na kojoj ljubi biznismena i ima zaručnički prsten na ruci. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • slatko volim 07.03.2018.

    Težak je to udarac sudbine. Inače, glumica sliči malo na našu Batelićku pogotovo na slici u trikou.

  • 06.03.2018.

    tužno:(

Komentiraj...
Vidi sve komentare