Obavijesti

Show

Komentari 8

Zvijezda Vampirskih dnevnika: 'Mojoj bebi srce više ne kuca...'

Zvijezda Vampirskih dnevnika: 'Mojoj bebi srce više ne kuca...'
14

Srce mi slama osjećaj da je gubitak djeteta nešto što trebam zadržati za sebe, rekla je glumica Holt. Dodala je kako joj je potpora zaručnika Andrewa najvažnija

VIDEO

Ne bih mogla ovo preživjeti da nisam imala bezuvjetnu ljubav svog partnera. Unatoč njegovoj boli, bio je moja stijena i zaštitna mreža, rekla je Claire Holt (29). Glumica, poznata po seriji 'Vampirski dnevnici', objavila je fotografiju na društvenoj mreži koju je snimila prije kiretaže, medicinskog zahvata koji se provodi nakon pobačaja kako bi se maternica 'očistila' od tkiva te spriječilo jako krvarenje ili infekcija. 

Zvijezde 'Vampirskih dnevnika' odmor provode na otoku Hvaru
Zvijezde 'Vampirskih dnevnika' odmor provode na otoku Hvaru
 

I took this photo 10 days ago, as I waited for surgery after my sweet little baby lost its heartbeat. I sent it to my fiancé in the waiting room to show him that I was ok. I wasn’t. I’ve never felt more broken in my life. I debated sharing this so soon and I’m still frightened about making such a private struggle public, but I’m doing it anyway because it's important. After my D & C, I spent hours on the internet searching for women who had been through it. I was desperate to find someone, anyone, who could relate to what I was feeling. Someone to tell me that the depression and hopelessness were normal. That it wasn’t my fault. That I wasn’t broken forever. I found a community of women who shared my exact experience. Who were open and vulnerable about miscarriage, something that isn’t often or openly discussed. It breaks my heart to think that losing a baby feels like something we have to keep to ourselves. Why is it any different than the death of a loved one? How is it any less meaningful? Here is what I have learned as I begin to crawl out of the dark hole: support is everything. I could not have survived this without the unconditional love of my partner. Despite his pain, he was my rock and my safety net. I will never know how to thank him. I also found that opening up to people is crucial. As soon as I told my story, almost everyone I spoke to told me theirs - their own, their wife’s, their sister’s. So many people go through it and understand the breadth of pain, yet so few people talk about it. Finally, I want to share a blog post that resonated with every part of me. You can find the link in my bio, @leandramcohen of @manrepeller articulates the emotional rollercoaster with an eloquence that I could never possess. To anyone out there who has been through a miscarriage, I understand you. I share every bit of your pain and you are not alone. Please be kind to yourself and I hope that you will be comfortable sharing your story too.

A post shared by Claire Holt (@claireholt) on

- Snimila sam ovu sliku prije 10 dana dok sam čekala operaciju jer je moje malo, slatko dijete izgubilo otkucaje srca. Poslala sam ju svom zaručniku koji je bio u čekaonici kako bi mu pokazala da sam dobro. No nisam bila - napisala je Holt koja se u prosincu prošle godine zaručila za biznismena Andrewa Joblona (35). Kaže da se nikad u životu nije osjećala slomljenije i dugo je razmišljala hoće li gubitak djeteta tako brzo podijeliti s javnošću te je odlučila da to treba učiniti jer je važno. 

 

Love you

A post shared by Andrew Joblon (@ajoblon) on

- Nakon kiretaže sam provela sate na internetu tražeći žene koje su prošle isto što i ja. Bila sam očajna u potrazi za nekim, bilo kime tko bi se mogao poistovjetiti s onime što ja osjećam. Nekog tko će mi reći da su depresija i beznađe normalni, da to nije moja krivica i kako nisam slomljena zauvijek - ispričala je glumica. Uspjela je pronaći zajednicu žena koje su doživjele identično iskustvo kao ona. Bile su otvorene i slomljene o svom pobačaju o čemu se inače raspravlja otvoreno. 

- Srce mi slama osjećaj da je gubitak djeteta nešto što trebam zadržati za sebe - napomenula je Holt. Dodala je kako joj je potpora bila najvažnija za 'izlazak iz mračne rupe', a najvažniju ulogu je u tome imao njezin zaručnik Andrew. Glumica kaže da mu nikad neće moći dovoljno zahvaliti za to. Također joj je bilo važno što mogla otvoriti ljudima te su i oni njoj ispričali svoje nesretne priče. 

Kol iz 'Vampirskih dnevnika': Volio bih se oženiti Hrvaticom
Kol iz 'Vampirskih dnevnika': Volio bih se oženiti Hrvaticom

- Žene su mi rekle kako su izgubile dijete, muževi kako su njihove supruge. Tako mnogo ljudi je prošlo kroz to i razumiju širinu te boli, pa smo razgovarali o tome - napisala je Australka. Istaknula je kako razumije bol svakoga tko je preživio pobačaj i potaknula je da podijele javno svoju bol s njome. 

- Molim vas, budite dobri prema sebi i nadam se da ćete se osjećati ugodno podijeliti svoju priču kao i ja - zaključila je Holt koja se prema pisanju američkih medija još nije razvela od bivšeg muža, filmskog producenta Matta Kaplana. Par se vjenčao u travnju 2016., a Kaplan je podnio zahtjev za rastavom prije prve godišnjice radi nepomirljivih razlika. Holt se zaručila za Joblona krajem prošle godine. 

- Moje srce je puno - napisala je glumica pokraj fotografije na kojoj ljubi biznismena i ima zaručnički prsten na ruci. 

 

My heart is so full ❤️

A post shared by Claire Holt (@claireholt) on

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega