To je to što me zanima!

Zvijezde pjevaju: Nikša nakon pobjede "zanijemio"

Karmelu Vukov-Colić i Đanija Stipaničeva u finalu druge sezone glazbenog showa “Zvijezde pjevaju” pobijedili su Ivana Kindl i Nikša Kušelj
Vidi originalni članak

HRT-ova voditeljica u finalu je nastupala “pod dopingom”. “Cinkala” ju je Barbara Kolar.
- Ma, puknuo mi je glas pa su me doktori sredili da bih mogla pjevati - dobacila je kroz smijeh Karmela. Nakon što su otpjevali “Sanjaj me”, Đani je uglavnom sam pjevao “O, Sole mio”.
- Zamolila sam Đanija da mi otpjeva tu pjesmu. Ja sam je pjevala u sebi - opravdala se Karmela. Ivana Kindl i Nikša Kušelj bili su bolji prema glasovima žirija i publike. Pobjednik Nikša se zatvorio u garderobu. Jedva je progovorio.
- Pamtit ću show po prekrasnom druženju. Ivana je fenomenalna - rekao je Nikša.

FINALISTI IZ SHOWA IZAŠLI MRŠAVI
Karmela Vukov-Colić zbog napornih i čestih proba tijekom dvomjesečnog showa smršavjela je desetak kilograma. Karmela kaže da je i prije showa pazila što jede, no zbog ubitačnog ritma mršavila je brže i lakše. Ivana Kindl od tempa i stresa skinula je pet kilograma zbog čega joj se navodno prorijedila kosa. I Đani Stipaničev primijetio je razliku u kilaži. Smršavio je barem četiri kilograma. Pobjednici su s ostalim sudionicima showa pobjedu su proslavili večerom u restoranu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tajnamoja 28.04.2008.

    Pola teksta o tome kako su zbog toga što su pjevali pa nisu ništa trpali u usta - smršavili. A za Karmelu mi je baš drago što je smršavila.

  • megane4 28.04.2008.

    inače u prethodnom komentaru pisala sam veliki slovima zato jer je to bio kao uzvik uzbuđenja,sreće zato što su pobjedili...i stvarno mi je žao što se taj komentar obrisao...da znam ne smije se pisat velikim slovima, ali postoje razlike između vikanja i iskazivanja sreće putem velikih slova...hvala!

  • megane4 27.04.2008.

    najbolji ste! svaka čast zaslužena pobjeda!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare