Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

Zvijezde pjevaju: Nikša nakon pobjede "zanijemio"

Karmelu Vukov-Colić i Đanija Stipaničeva u finalu druge sezone glazbenog showa “Zvijezde pjevaju” pobijedili su Ivana Kindl i Nikša Kušelj

Danko Vučinović
Foto: Danko Vučinović
7 komentara

HRT-ova voditeljica u finalu je nastupala “pod dopingom”. “Cinkala” ju je Barbara Kolar.
- Ma, puknuo mi je glas pa su me doktori sredili da bih mogla pjevati - dobacila je kroz smijeh Karmela. Nakon što su otpjevali “Sanjaj me”, Đani je uglavnom sam pjevao “O, Sole mio”.
- Zamolila sam Đanija da mi otpjeva tu pjesmu. Ja sam je pjevala u sebi - opravdala se Karmela. Ivana Kindl i Nikša Kušelj bili su bolji prema glasovima žirija i publike. Pobjednik Nikša se zatvorio u garderobu. Jedva je progovorio.
- Pamtit ću show po prekrasnom druženju. Ivana je fenomenalna - rekao je Nikša.

FINALISTI IZ SHOWA IZAŠLI MRŠAVI
Karmela Vukov-Colić zbog napornih i čestih proba tijekom dvomjesečnog showa smršavjela je desetak kilograma. Karmela kaže da je i prije showa pazila što jede, no zbog ubitačnog ritma mršavila je brže i lakše. Ivana Kindl od tempa i stresa skinula je pet kilograma zbog čega joj se navodno prorijedila kosa. I Đani Stipaničev primijetio je razliku u kilaži. Smršavio je barem četiri kilograma. Pobjednici su s ostalim sudionicima showa pobjedu su proslavili večerom u restoranu.

Naši partneri pišu
Message