To je to što me zanima!

Zvijezde snimile spot 'We Are The World' za Haićane

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prije dvadesetak godina snimljena je pjesma 'We Are The World', a nakon potresa u Haitiju zvijezde su snimile obradu kako bi pomogli unesrećenima
Vidi originalni članak

Više od osamdeset zvijezda skupilo se na snimanju videa za obradu pjesme 'We Are The World'. U obradi hita Michaela Jacksona iz 1985. godine pjevala je i njegova sestra Janet. Osim nje, sudjelovali su i Akon, Bono Vox, Natalie Cole, Toni Braxton, Jamie Foxx, Enrique Iglesias, Jonas Brothers, Pink, Nicole Richie, Carlos Santana, Usher, Lil Wayne i mnogi drugi.
- Prije nekoliko tjedana našli smo se s mnogim umjetnicima svih profila kojima je zajednička želja da pomognu unesrećenim Haićanima. Zavirite duboko u svoja srca i pomognite kako možete kao što smo mi to učinili. Štogod imate, koliko god veliko ili malo bilo, broji se, priča glumac Jamie Foxx (42) na početku videa. Pjesmu su originalno napisali i snimili Michael Jackson i Lionel Richie. Osim njih, u originalnoj postavi su pjevali Diana Ross, Willie Nelson, Cyndi Lauper, Diane Warwick i drugi. Spot je tada snimljen za pomoć Africi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • god of war 15.02.2010.

    Predobraaaa je...naježim se svaki put gad gledam video,i da,odma sam ju skinija si ka mp3..štoe sigurno sigurno.. :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare