To je to što me zanima!

Zvijezdu Bridgertona voditeljica nazvala debelom pa 'zaratile'

Nicola je na dodjeli Zlatnih globusa nosila bajkovitu haljinu. Njezini obožavatelji pohvalili su joj odabir modne kreacije, no našli su se i dežurni kritičari kojima glumica nije ostala dužna
Vidi originalni članak

Glumica Nicola Coughlan (34) proslavila se ulogom u popularnoj Netflixovoj seriji 'Bridgerton', a sudjelovala je i na nedavnoj dodjeli Zlatnih globusa. Njezin izgled i modnu kreaciju s dodjele nagrada komentirala je voditeljica Amanda Richards, koja vodi podcast 'Big Calf'. No glumica je na njezin komentar pobjesnila.

- Debela djevojka iz Bridgertona nosi crni kardigan na dodjeli Zlatnih globusa. Ako ste zgodni i elegantni, ne razmišljate o tome, ali ako ste debela djevojka, uvijek ćete razmišljati o crnom kardiganu kojeg ćete morati nositi sa sobom - napisala je Richards na Twitteru.

Strani mediji pišu kako je voditeljica inzistirala na tome da je riječ debela koristila kao deskripciju, a ne uvredu. No Nicola joj svejedno nije ostala dužna. 

SVIĐAJU LI VAM SE ODABIRI? Poznate dame 'pokorile' Zlatni globus bajkovitim haljinama

- Mislila sam da kardigan izgleda dobro, Molly Goddard ga je koristila na svojoj pisti s haljinama odakle je ideja potekla, a ja, inače, imam svoje ime - odgovorila je glumica. Nakon dodjele Zlatnih globusa njezini su joj obožavatelji pohvalili odabir modne kombinacije, a dežurnim kritičarima Nicola nije ostala dužna. 

Inače, nedavno je objavljeno kako će se snimati i druga sezona serije' Bridgerton' koja je srušila sve rekorde gledanosti.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • medeki 04.03.2021.

    Svi koji vrijeđaju druge imaju puno jače komplekse do sebe!

  • ..lola. 04.03.2021.

    Rečeno na ružan način, ali što je - JE. Pogrešan odabir haljine definitivno

  • muskarac 04.03.2021.

    sta se ima vridjat, valjda doma ima ogledalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare