To je to što me zanima!

'Zvjezdane staze: S one strane' oduševio nas je novim slikama

Najveća pustolovina svih vremena započinje sa 'Zvjezdanim stazama', pričom o putovanju posade koja se vraća na najmodernijem svemirskom brodu ikad sagrađenom - U.S.S. Enterprise
Vidi originalni članak

Filmska kuća Paramount Pictures izbacila u javnost je šest novih fotografija iz nadolazećeg, trinaestog filma iz franšize 'Zvjezdanih staza', nazvanog 'Zvjezdane staze: S one strane'. Sve fotografije možete pogledati u galeriji, a pogledajte i foršpan za film.


Redatelj filmova 'Brzi i žestoki', Justin Lin, je nakon prethodna dva naslova 'Zvjezdanih staza', snimljena pod vodstvom J.J. Abramsa, preuzeo snimanje trećeg filma u serijalu. Zanimljivo je kako je škotski glumac Simon Pegg, koji tumači ulogu Scottyja, ovog puta sudjelovao i u pisanju scenarija.

Trinaesti nastavak svemirskih pustolovina, 'Zvjezdane staze: S one strane', u distribuciji Blitz Film i Video dolazi u kina 28. srpnja. Sve nove detalje o filmu moći ćete pročitati čim budu objavljeni. Pogledajte galeriju

Izvor: adria.ign.com

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • --- DAVOR --- 02.05.2016.

    Serija i film su neusoredivi. Filmovi su katastrofa dok su serije najčešće vrhunske, intrigantne,maštovite od tehnologije, novootkrivenih oblika života, umjetna inteligencija koja me fascinira posebno DATA. Filmski scenarij ko da je silovan radi profita a serije su smišljene sa više mašte, pažnje i zanimljivim temama odn. događajima.

  • P0WK 02.05.2016.

    Svi noviji filmovi o Zvjezdanim stazama koje su do sada radili su bili blago receno totalna sramota i smece, a kolko vidim J.J. Abrams snima i sljedeci nastavak tako da vjrj necu to smece ni pogledati. Nisu ni sjena onim pravim Zvjezdanim stazama.

  • beowulf1 02.05.2016.

    Nikad neće Zvjezdane staze doživjeti status Ratova zvijezda. Prije svega to je SF serija, strašno monotono, previše snimano u studiju. I ovi filmovi što su snimljeni nisu na razini i nemaštoviti su.

Komentiraj...
Vidi sve komentare