To je to što me zanima!

Zvjezdani svatovi: Mario Musa vjenčao se s djevojkom Anitom

Među njihovih 150 uzvanika, koji su doputovali ne samo iz cijele Hrvatske, već i iz Izraela, Njemačke, Srbije i BiH, bilo je i mnogo poznatih lica
Vidi originalni članak

Dinamov igrač Mario Musa (26) vjenčao se na zagrebačkom Jarunu sa Zagrepčankom Anitom, piše časopis Gloria

Među njihovih 150 uzvanika, koji su doputovali ne samo iz cijele Hrvatske, već i iz Izraela, Njemačke, Srbije i BiH, bilo je i poznatih lica. Došli su im tako nogometaši Andrej Kramarić, Domagoj Antolić, Karlo Bručić, bivša voditeljica Tina Katanić i srpska pjevačica s bečkom adresom Jana Todorović.

- Jedino mi je žao što moj veliki prijatelj Marko Pjaca nije mogao doći na svadbu, ali jako sam ponosan na njega jer je bio dio finala utakmice Juventusa i Real Madrida koja se igrala taj vikend - rekao je Mario koji je u Dinamu od svoje 15. godine. 

Njegova izabranica Anita po zanimanju je kemičarka koja se bavila manekenstvom. 

- Zaprosio me u Izraelu u jednom prelijepom restoranu smještenom na plaži - u pozadini je svirala poznata izraelska pjesma, sve je bilo u znaku romantike. Upravo smo tu pjesmu izabrali i za prvi ples na dan vjenčanja - otkrila je. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ivana kiss 17.06.2017.

    Ženska mu izgleda kao kobra

  • Fighter for Justice 16.06.2017.

    Hej i Pero je oženio Ivu!

  • alexkler 16.06.2017.

    Izgleda kao da mu je mama ali sretno im biloZa 15godina će ju zamijeniti s mlađom ukoliko mu karijera krene uzlaznom putanjom

Komentiraj...
Vidi sve komentare