To je to što me zanima!

Zvonko i Danijel Koprivnjak: Braća iz Popovca traže ljubav

Komunikativan i simpatičan Danijel uzgaja kokoši, zečeve, konje, te ječam i kukuruz, oko čega se brine nakon što dođe s posla. U slobodno vrijeme voli igrati nogomet
Vidi originalni članak

Jedanaestero farmera/ica traži ljubav, no samo njih šest će proći u daljnje emisije, ovisno o tome koliko će tko od njih dobiti pisama. 

Zvonko Koprivnjak (37)

Zvonko je građevinar po struci i velika dobričina. Pristao je sudjelovati u emisiji na nagovor brata Danijela, no na kraju mu se i samom jako svidjela ta ideja. Zvonko je bio u braku iz kojeg ima dvoje djece, a nakon toga je imao nekoliko 'neozbiljnih' veza. Trenutno radi kao sezonski građevinar, a volio bi pronaći ženu koju bi osvojio večerom uz svijeće i šokačkim plesom.

Kod djevojke mu nije toliko bitan fizički izgled koliko da ga poštuje, a svojoj budućoj može ponuditi, kako kaže, 'sreću, ljubav i poštovanje'.

Danijel Koprivnjak (29)

Komunikativan i simpatičan Danijel uzgaja kokoši, zečeve, konje, te ječam i kukuruz, oko čega se brine nakon što dođe s posla. U slobodno vrijeme voli igrati nogomet, piše RTL.

Danijel je do sada imao nekoliko dužih veza, a sada traži djevojku s kojom će provesti ostatak života. Od partnerice očekuje da je lijepa, pametna, poštena i kaže kako bi volio da je Bosanka. Djevojku iz snova bi simpatični Baranjac poveo na večeru uz tamburaše, a dugoročno joj može ponuditi topao dom i sigurnost. 

Jesu li Zvonko i Danijel dobili dovoljno pisama i hoće li upoznati nekog s kim će dijeliti svoj život, saznat ćemo u novoj sezoni 'Ljubav je na selu' u nedjelju, 10. rujna u 20:10 na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 33beg33 11.09.2017.

    ako ih batinićka i onaj imočanin ne ožene dečki su u problemu,možda da im daju prvo sate poduke a onda im dovedu žene

  • StapickoKasika 08.09.2017.

    Dideškasti momci !

  • safye 07.09.2017.

    Eto šteta, jedino dvoje u obitelji,a niti jedan vlastite obitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare