Obavijesti

Show

Komentari 7

Zvonko i Danijel Koprivnjak: Braća iz Popovca traže ljubav

Zvonko i Danijel Koprivnjak: Braća iz Popovca  traže ljubav
1

Komunikativan i simpatičan Danijel uzgaja kokoši, zečeve, konje, te ječam i kukuruz, oko čega se brine nakon što dođe s posla. U slobodno vrijeme voli igrati nogomet

VIDEO

Jedanaestero farmera/ica traži ljubav, no samo njih šest će proći u daljnje emisije, ovisno o tome koliko će tko od njih dobiti pisama. 

Zvonko Koprivnjak (37)

Zvonko je građevinar po struci i velika dobričina. Pristao je sudjelovati u emisiji na nagovor brata Danijela, no na kraju mu se i samom jako svidjela ta ideja. Zvonko je bio u braku iz kojeg ima dvoje djece, a nakon toga je imao nekoliko 'neozbiljnih' veza. Trenutno radi kao sezonski građevinar, a volio bi pronaći ženu koju bi osvojio večerom uz svijeće i šokačkim plesom.

Kod djevojke mu nije toliko bitan fizički izgled koliko da ga poštuje, a svojoj budućoj može ponuditi, kako kaže, 'sreću, ljubav i poštovanje'.

Danijel Koprivnjak (29)

Komunikativan i simpatičan Danijel uzgaja kokoši, zečeve, konje, te ječam i kukuruz, oko čega se brine nakon što dođe s posla. U slobodno vrijeme voli igrati nogomet, piše RTL.

Danijel je do sada imao nekoliko dužih veza, a sada traži djevojku s kojom će provesti ostatak života. Od partnerice očekuje da je lijepa, pametna, poštena i kaže kako bi volio da je Bosanka. Djevojku iz snova bi simpatični Baranjac poveo na večeru uz tamburaše, a dugoročno joj može ponuditi topao dom i sigurnost. 

Jesu li Zvonko i Danijel dobili dovoljno pisama i hoće li upoznati nekog s kim će dijeliti svoj život, saznat ćemo u novoj sezoni 'Ljubav je na selu' u nedjelju, 10. rujna u 20:10 na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško