To je to što me zanima!

Zvonko i Nikolina iz 'Ljubavi na selu': Čekamo svoju prvu bebu

Bez obzira na kilometre koje prevaljujemo da bi se vidjeli, nije nam to teško jer se volimo, kazao je Zvonko i dodao da nakon rođenja djeteta planiraju krštenje, ali i svadbu
Vidi originalni članak

Nikolina je trudna i treba roditi 15. svibnja, a čekamo djevojčicu, rekao je lanjski farmer Zvonko Koprivnjak (37) iz Baranje. On je svoju odabranicu Nikolina Šalić (34) iz Tušilovića zaprosio u emisiji 'Iza kulisa', a par sada očekuje prinovu. 

- Bit će ili Vanda ili Vanesa, nismo još odlučili -  otkriva Zvonko. Dodaje kako zbog posla često putuje po Hrvatskoj pa Nikolina trenutno živi s roditeljima u Karlovcu.

LJUBAV JE NA SELU 'Farmerica' Sandra zakazala je svatove s dečkom iz showa

- Ja sam stalno na putu pa je bolje da je ona kod roditelja no to nas ne sprečava da budemo zajedno. Evo ja sam sad bio u Šibeniku pa sam otišao do Karlovca da budem malo s njom - pohvalio se zaljubljeni farmer. Kilometri, kaže, ne predstavljaju prepreku za njihovu ljubav.

- Bez obzira na kilometre koje prevaljujemo da bi se vidjeli, nije nam to teško jer se volimo - rekao je Zvonko i dodao da nakon rođenja djeteta planiraju krštenje kćerkice pa onda i dugo očekivanu svadbu.

- Lijepo nam je, sretni smo i veselimo se, a do kraja života bit ćemo zahvalni 'Ljubav je na selu' što nas je spojila - zaključio je.

Inače, Zvonko je Nikolinu primijetio još na prvom upoznavanju, a njihova je ljubav kulminirala iz epizode u epizodu da bi na kraju Zvonko ostale djevojke poslao kući, a Nikolini 'poklonio svoje srce'. 

'PALA' JE TREĆA Neve je postala sinjska kraljica tetovaža: 'Na ruci je ime sina'

U emisiji 'Iza kulisa' njihova ljubav došla je na novu razinu - nakon mjeseci druženja Zvonko je skupio hrabrost i pred kamerama zaprosio svoju odabranicu. 

Na Zvonkovo opće oduševljenje, Nikolina je rekla 'da', a njegovom veselju nije bilo kraja. Sudeći prema ovoj ljubavnoj priči, čini se da ljubav zaista jest na selu.

Sa Zvonkom je prošle godine u reality showu bio i njegov brat Danijel Koprivnjak (29). On je također tražio djevojku s kojom će provesti ostatak života. 

- Od partnerice očekujem da je lijepa, pametna, poštena i volio bi da je Bosanka - rekao je tada Danijel. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • AlenPetolas 25.04.2018.

    Sve naj bolje nikol ga varala prije emisije ljubav je na selu

  • paminjo 22.03.2018.

    ovaj šou nije još nikoga spojio da su ostali zajedno? ako su se ovi poznavali, ne možš njih računati.. a ovaj drugi par nakon godinu dana od šoua imaju dijete, znači svadba pod mus, a koliko će to trajat tko zna.. možda bude više sreće u sljedećih 10-ak sezona.. :)

  • Sigourney 22.03.2018.

    Njeni su jedni od najvrjednijih ljudi koje poznajem .Usrećio se mali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare