To je to što me zanima!

Zvonko Zubak i Iva Mia Erak uhvaćeni su zajedno na Braču

Za Zvonka Zubaka 2009. godine pričalo se da je otac njenog 1-godišnjeg sina Marka. Mia i njezina djeca bili su na odmoru u Supetru, a Zvonko je došao po njih
Vidi originalni članak

Bivša glasnogovornica zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića protekla dva tjedna bila je na odmoru u Supetru na Braču, doznaje Index.hr. Na povratku s odmora, Iva (33) je u automobilu zagubila kartu za trajekt, a u trenutku potrage snimljena je u društvu  bivšeg trgovca oružjem i predsjednika NK Croatia Sesvete, Zvonka Zubaka. Naime, on je došao po Miju i njezinu djecu, Karla (6) i Marka (1), kako bi ih vratio kući. 

Za Zubaka se 2009. godine pisalo da je otac njenog djeteta. Kako piše Index, Iva Mia Erak ni ovoga puta nije potvrdila glasine da je upravo on Markov tata.

- Ne bih to ni ovog puta željela komentirati - rekla je Iva koja je 2005. godine bila pobjednica izbora za najljepšu gospođu u Hrvatskoj. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • SP2DERMAN 06.07.2011.

    Vise ti paparazi ostavite ljude da zive

  • anX 05.07.2011.

    ma jadnica... roditi dijete i pritom skrivati oca kao da je ne znam kako velevažna tajna... nije ni u bolnicu došao po nju nego ju je tata pokupio... daje si na važnosti fuj...

  • mvm11 05.07.2011.

    kod nas u Hrvatskoj se stvarno vise nezna ko koga je...

Komentiraj...
Vidi sve komentare