To je to što me zanima!

24 sata iz snova: Kad te krene, krene te. Aduriz je živi svjedok

Zabio pet golova Genku u pobjedi 5-3, zatim su mu javili sretnu vijest iz bolnice da je dobio kćer i da je po drugi put postao otac da bi mu na sve izbornik Španjolske uručio poziv za reprezentaciju
Vidi originalni članak

Postoje dani kada ništa ne ide, ali postoje i oni drugačijeg karaktera. Zadnja 24 sata za napadača Athletic Bilbaa Aritza Aduriza bila su... Nevjerojatna. Posložile su mu se zvijezde, pao mu je grah na pravu stranu, sudbina je tako htjela ili, pak, ništa nije uzročno-posljedično i sve je već otprije bilo zacrtano. Samo se trebalo dogoditi.

Koja god teorija vam je draža, Aduriz neće imati ništa protiv. Prvo je zabio pet golova u pobjedi protiv Genka 5-3 u četvrtom kolu da bi mu stigla sjajna vijest iz bolnice nakon utakmice. Rodila mu se malena kćer, a otac je postao po drugi put.

No sreći ni tada nije došao kraj. 24 sata iz snova okrunio je poziv izbornika Juelna Lopeteguia u španjolsku reprezentaciju. Ima takvih dana kada sve ide kao od šale. Što više takvih, a što manje loših. Nek je sa srećom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kurcubic 05.11.2016.

    moze pricat ko sta hoce ,al kad te ide ide te

  • El Tractor 04.11.2016.

    Od 5 golova 3 iz penala, samo kažem, nije ni to jednostavno.

  • Gnječ_usne 04.11.2016.

    Toliko je Henriquez zabio u godinu dana

Komentiraj...
Vidi sve komentare