To je to što me zanima!

A Biliću nije bio dobar: Zazina golčina šokirala Modrića i Real!

Zaza, Talijan koji je na Euru bio najveći tragičar svoje reprezentacije, prethodnog je ljeta iz Juventusa prešao u West Ham kod Slavena Bilića, no tamo je ostao tek šest mjeseci. Danas se 'budi' u Valenciji...
Vidi originalni članak

U zaostaloj utakmici La Lige između Valencije i Reala, aktualni prvak Europe pretrpio je snažan šok u prvih deset minuta. Strašne kontre 'šišmiša' dovele su ih u 2-0 vodstvo preko Simonea Zaze i Fabiana Orellane, dvojice igrača koji su ove zime stigli u Valenciju na posudbu.

Zaza, Talijan koji je na Euru bio najveći tragičar svoje reprezentacije, prethodnog je ljeta iz Juventusa prešao u West Ham kod Slavena Bilića, no tamo je ostao tek šest mjeseci.

Nisu 'kliknuli', u osam utakmica nije dao gola pa je u zimu otišao u Španjolsku. Već je zabio jedan gol u pet nastupa, a u šestom je večeras zabio golčinu Realu u petoj minuti.

VIDEO

Raphael Varane ostao je kao na vrtuljku, Simone je prekrasnim golom lijevom nogom šokirao Real i Modrića koji su uspjeli preko Ronalda smanjiti na 2-1 u 44. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • AC.MILAN 23.02.2017.

    novinaru da si pogledao koju utakmicu West Hama ove sezone kada je on igrao, ne bi to sada govorio. svaku je bio malo reći očajan, bar 6,7 zicera tokom boravka je promašio i bio je svaku koju je igrao daleko najlošiji pojedinac WH-a

  • Xyster 22.02.2017.

    Lik je jedan od najgorih napadača što sam ja gledao u PL, ne samo što nije zabio gol. Nego se od njega lopta odbija kao od drveta, nema tehniku, nema brzinu, nema agresivnost, nema požrtvnost, nema ništa. Da barem povlači obranu u 16 metara i čeka skok, ali on stoji na 30 metara od gola gdje se lopta odbija od njega.

  • Joker123 22.02.2017.

    Pa bia je ocajan u WHU

Komentiraj...
Vidi sve komentare