To je to što me zanima!

A Bola: Seferović neće igrati s Dinamom, ozlijedio je aduktor

Napadač bi tako trebao propustiti prvenstveni ogled s Belenensesom, te utakmicu s Dinamom u četvrtak. U Benfici se nadaju njegovom povratku na travnjak u nedjelju, 24. ožujka
Vidi originalni članak

Nakon pobjede nad Rijekom, Dinamu stiže još malo dobrih vijesti!

Benficin napadač Haris Seferović, koji je ozlijedio aduktor u 35. minuti utakmice s Dinamom u Zagrebu, propustit će uzvratni susret osmine finala Europske lige protiv hrvatskog prvaka u četvrtak u Lisabonu, izvijestile su u nedjelju portugalske sportske novine A Bola.

- Liječnički pregled obavljen u subotu pokazao je kako ozljeda aduktora nije ozbiljna te bi Seferovića mogla zaustaviti na tjedan dana, premda će sve ovisiti o razvoju oporavka - piše A Bola.

Napadač bi tako trebao propustiti prvenstveni ogled s Belenensesom, te utakmicu s Dinamom u četvrtak. U Benfici se nadaju njegovom povratku na travnjak u nedjelju, 24. ožujka.

Ove sezone je u 40 utakmica zabio je 19 golova za vodeću momčad portugalskog prvenstva, a devet puta je dodao za pogodak. Dinamo na uzvrat na Stadion svjetlosti u Lisabon nosi pobjedu rezultatom 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • El Bahati 11.03.2019.

    Nije se lijepo radovati tuđoj nesreći, iliti ozljedi,ali s obzirom koliko svi naglašavaju njegovu važnost u momčadi,nije loše što neće igrati protiv nas.

  • tomicalomica 11.03.2019.

    Igrat će zato Brazilac Jonas koji nije bio u Zagrebu , inače zabio preko 100 kom za benficu .. da nemaju kmice ne bi imali šanse protiv nas

  • mihic82 10.03.2019.

    Ali ovo da igraju u ponedjeljak navecer nije lose niti 70h od kraja utakmice do nase na njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare