To je to što me zanima!

Čačić: Kup je hirovit, ispadaju i eminentniji klubovi od Dinama

Dobijemo 1-0, dobijemo 2-0 nije dobro, uđemo u Ligu prvaka, opet se čačkaju neke sitnice. Ali porazom pobrinuli smo se da skrenemo pažnju na sebe, rekao je Čačić
Vidi originalni članak

Samo tri dana nakon podbačaja protiv Zadra i ispadanja u osmini finala Hrvatskog kupa nogometaše Dinama u petak čeka novi izazov u HNL. 'Modri' dočekuju Istru na Maksimiru (18 sati), ali i dalje je glavna tema 3-2 debakl u Kupu.

- Utakmica protiv Istre trebala bi nas osoviti na noge jer smo doživjeli nokaut. Imali smo utakmicu pod kontrolom do 84. minute, napravili smo dvije greške i primili dva gola. Bilo je toga u povijesti u našem klubu pa i u eminentnijim klubovima. Kup je hirovit... - rekao je trener Dinama Ante Čačić i dodao:

- Strašno mi je važno na koji će način momčad reagirati protiv Istre jer će oni puno toga reći i puno toga značiti.

Čačić više nema pravo na grešku, poraz od Istre značio bi odlazak s 'modre' klupe.

- Ako to ne dobijemo, onda smo u krizi. Razgovarao sam s igračima, nije im lako, ali kažu mi neki igrači da egzistira neka druga klima u kojoj nikad nije dobro. Dobijemo 1-0 nije dobro, dobijemo 2-0 nije dobro, uđemo u Ligi prvaka, opet se čačkaju neke sitnice. Ali porazom pobrinuli smo se da skrenemo pažnju na sebe.

Izvršni predsjednik Zdravko Mamić u pauzi utakmice protiv Zadra spustio se na travnjak i razgovarao s igračima.

- Zdravko Mamić nije bio u svlačionici, neće doći danas na trening, kratko smo razgovarali, ali sutra ćemo se vidjeti. A igrači nemaju pravo na svoje jadikovke - rekao je Čačić i prokomentirao kako je izgubio dobivenu utakmicu:

- U velikim klubovima kad momčad vodi, izvade najboljeg igrača van i zatvaraju igru, kod nas se kritizira zašto se ne napada, a tu su igrači zbunjeni.

Dinamo je vodio 2-0 i išao je zabiti treći gol. No Čačić je trebao biti onaj, koji je u tom trenutku trebao korigirati igru.

- Slažem se. Preko Ademija sam poslao poruku da zatvaramo utakmicu - izjavio je Čačić na konferenciji i dodao da nije gledao PSG u francuskom kupu:

- Nisam gledao, Istra mi je važnija od Pariza.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • PatakVak 02.11.2012.

    "ebej lud zbunjenog!!!",ili samog sebe,sve sami zbunjenci!!!!

  • Vlad 02.11.2012.

    Trener treba biti duša momčadi ne vojskovođa. Uz Mamića niti jedan dobar trener ne može raditi. To je začarani krug. Dinamo je mamičev izlog ( prodaja_kupnja, rasprodaja...). Pravi trener predlaže UPRAVI? igrače koji trebaju ostati ili biti prodani. Kad je tekma on odlučuje tko i koliko igra. Pravi treneri ne mogu raditi uz maminja. On je primitivac. Ove spodobe od trenera je ono što treba TRGOVCU I LOPOVU. Stavi u izlog..

  • AntunSklepič 02.11.2012.

    neznam gdje su te samo našli?

Komentiraj...
Vidi sve komentare