Obavijesti

Sport

Komentari 115

Čačić: Kup je hirovit, ispadaju i eminentniji klubovi od Dinama

Čačić: Kup je hirovit, ispadaju i eminentniji klubovi od Dinama
1

Dobijemo 1-0, dobijemo 2-0 nije dobro, uđemo u Ligu prvaka, opet se čačkaju neke sitnice. Ali porazom pobrinuli smo se da skrenemo pažnju na sebe, rekao je Čačić

VIDEO

Samo tri dana nakon podbačaja protiv Zadra i ispadanja u osmini finala Hrvatskog kupa nogometaše Dinama u petak čeka novi izazov u HNL. 'Modri' dočekuju Istru na Maksimiru (18 sati), ali i dalje je glavna tema 3-2 debakl u Kupu.

- Utakmica protiv Istre trebala bi nas osoviti na noge jer smo doživjeli nokaut. Imali smo utakmicu pod kontrolom do 84. minute, napravili smo dvije greške i primili dva gola. Bilo je toga u povijesti u našem klubu pa i u eminentnijim klubovima. Kup je hirovit... - rekao je trener Dinama Ante Čačić i dodao:

- Strašno mi je važno na koji će način momčad reagirati protiv Istre jer će oni puno toga reći i puno toga značiti.

Čačić više nema pravo na grešku, poraz od Istre značio bi odlazak s 'modre' klupe.

- Ako to ne dobijemo, onda smo u krizi. Razgovarao sam s igračima, nije im lako, ali kažu mi neki igrači da egzistira neka druga klima u kojoj nikad nije dobro. Dobijemo 1-0 nije dobro, dobijemo 2-0 nije dobro, uđemo u Ligi prvaka, opet se čačkaju neke sitnice. Ali porazom pobrinuli smo se da skrenemo pažnju na sebe.

Izvršni predsjednik Zdravko Mamić u pauzi utakmice protiv Zadra spustio se na travnjak i razgovarao s igračima.

- Zdravko Mamić nije bio u svlačionici, neće doći danas na trening, kratko smo razgovarali, ali sutra ćemo se vidjeti. A igrači nemaju pravo na svoje jadikovke - rekao je Čačić i prokomentirao kako je izgubio dobivenu utakmicu:

- U velikim klubovima kad momčad vodi, izvade najboljeg igrača van i zatvaraju igru, kod nas se kritizira zašto se ne napada, a tu su igrači zbunjeni.

Dinamo je vodio 2-0 i išao je zabiti treći gol. No Čačić je trebao biti onaj, koji je u tom trenutku trebao korigirati igru.

- Slažem se. Preko Ademija sam poslao poruku da zatvaramo utakmicu - izjavio je Čačić na konferenciji i dodao da nije gledao PSG u francuskom kupu:

- Nisam gledao, Istra mi je važnija od Pariza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu