To je to što me zanima!

Ante Ćorić: "Hasta la vista"! Ovako se igra za Hrvatsku...

Dinamov veznjak Ante Ćorić bio je jedan od najboljih igrača na terenu, a u pobjedi je upisao dvije asistencije. Nakon utakmice je na svojem Facebook profilu objavio fotografiju iz svlačionice
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine razbila je vršnjake iz Španjolske 3-0 i zasjela na prvo mjesto skupine 6 u kvalifikacijama za nadolazeće Europsko prvenstvo u Češkoj sljedeće godine. Dva gola je zabio Stipe Perica, a jedan Duje Ćaleta-Car.

Dinamov veznjak Ante Ćorić bio je jedan od najboljih igrača na terenu, a u pobjedi je upisao dvije asistencije. Nakon utakmice je na svojem Facebook profilu objavio fotografiju iz svlačionice uz poruku Španjolcima: Hasta la vista!

- 3:0!!! Ovako se igra za HRVATSKU! HASTA LA VISTA! Čestitke cijeloj ekipi na velikoj pobjedi protiv moćne Španjolske! - napisao je Ćorić. 

 

Stipe Perica objavio je rezultat utakmice i snimke svojih golova dok je Marko Rog objavio istu fotografiju kao i Ćorić.

- 3-0. Čestitke cijeloj ekipi - napisao je Rog.

 

Izbornik U-21 reprezentacije Nenad Gračan bio je vrlo zadovoljan nakon utakmice.

- Čestitam igračima na velikoj pobjedi, sigurno nije bilo jednostavno s obzirom na to da smo imali mnogo izostanaka - rekao je hrvatski izbornik nakon utakmice pa dodao:

- Igrači su zaista pokazali svoju kvalitetu i odgovornost prema dresu koji nose. Bili su vrlo ozbiljni i na kraju smo zasluženo pobijedili ovako visokim rezultatom. Još jednom čestitke svima - zaključio je Gračan.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • mali tomicalomica 25.03.2016.

    Svaka čast ovim mladićima a Coric i Rog bi uskoro mogli poslat neke naše starlete iz A repke u ranu penziju

  • tejmatebra 25.03.2016.

    kakva su ovo korejske zastave, njemačke, od amera?

  • hrca50 25.03.2016.

    Svaka čast dečki, odlična utakmica....a ova svakodnevna prepucavanja između Hajduka i Dinama su već stvarno presmiješna, kao da sam došao u vrtić i čujem dječicu" moj tata je jači od tvog", ako nemaš što pametno za komentirati, poštedi tipkovnicu i sve nas zajedno. Otvorite si jedan blog pa udrite koliko vas volja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare