To je to što me zanima!

A htio je čestitati sinu: Srđana Đokovića napali redari u Rimu

Novakov otac pokušao je ući u svlačionicu, redaru je pokazao akreditaciju, a ovaj je na talijanskom kazao 'nešto ružno o Srbima i Srbiji', računajući da ga ne razumije
Vidi originalni članak

Otac Novaka Đokovića sukobio se s osiguranjem Masters turnira u Rimu nakon meča s Andyjem Murrayjem. Srđan Đoković pokušao je ući u svlačionicu kako bi čestitao sinu na briljantnoj pobjedi i uspjehu plasmanom u finale, ali osiguranje ga je zaustavilo prije ulaza. 

Navodno kod sebe nije imao propusnicu, a Novak je zbog incidenta kasnio na konferenciju za novinare, prenosi Mozzart sport. Kad je redarima pokazao akreditaciju za taj dio stadiona, jedan je redar na talijanskom kazao 'nešto ružno o Srbima i Srbiji', vjerujući da ga Srđan Đoković ne razumije. 

Započela je svađa koja je potrajala nekoliko minuta, a koju je iza zatvorenih vrata čuo i Novak. Čim je istupio van, incident je ubrzo riješen, a 'presica' je kasnila 45 minuta. Mnogi kažu da se Novak pojavio vidno uzrujan  pred novinarima. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • ToniMontana 18.05.2011.

    zalosno sad su svi u Turskoj tuzni

  • aleksandarnevski 17.05.2011.

    jao sto volim ove ,sta radite na nasem forumu ,jao sta je ovih malih rvaticakod nas ,rekao sam skoro kad je bili proslava ajduka pa bilo nekih 20 komentara iz rvatske ,a gde su nickovi ;duje balavac ,dubrovcanin ,hajduk 1911,slavko ,febo zg ,razen ,vu,to je samo deo kojih sam se setio na brzaka .kad nam se skinete s k.... ,razmislicu za vase forumu ,kompleksasi vozdra

  • kozara 17.05.2011.

    ljubomora, sigurno je nekakav nadalov fan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare