To je to što me zanima!

A. Kramarić: Bez navijača teško možemo naprijed...

'Kod prvog gola samo smo se rutinski veselili, ali već nakon izjednačenja i gola za 3-2 u nama je proradio inat, rekao je Rukavina nakon pobjede
Vidi originalni članak

Dinamovci su protiv Karlovca su na teži način izborili nova tri boda. Preusudila je kvaliteta 'modrih' individualaca, a iz utakmice mogu se izvući dvije dobre stvari. Razigranost mladih napadača Ante Rukavine i Andreja Kramarića te povratak Ivana Tomečaka nakon ozljede.
Tribine su, kao što je i najavljeno, zjapile prazne što nije bilo od pomoći domaćinima.
- Navijači imaju pravo na bojkot, to je njihova stvar. nadam se kako će se sve brzo riješiti jer bez njih teško možemo naprijed - rekao je ključni čovjek preokreta Kramarić te se nadovezao na afere koje su se provlačile kroz Europsko prvenstvo do 19 godina.
- Još nisam zaboravio Europsko prvenstvo. Prije jedne utakmice nam je u svlačionici izbornik Grnja rekao kako je imao pozive od menadžera i nekih ljudi iz Splita da neki igrači moraju igrati. To nije bilo lijepo, mislim da trener ne bi trebao govoriti takve stvari igračima.
Drugi gol u Dinamovom dresu zabio je Ante Rukavina. Posljednji, četvrti gol Karlovcu postigao je impresivnom mirnoćom.
- Opet smo bili nekako teški i umorni. Dosta smo kasnili u duele i Karlovac nas je dobro znao kazniti. Ipak lijepo se vratiti nakon 1-2 u 20 minuta i preokrenuti utakmicu - rekao je Rukavina i dodao:
- Atmosfera u svlačionici je bila loša i morali smo se dignuti. Drago mi je što su mladi igrači poput Kramarića i Tomečaka donijeli preokret u utakmici. Te dečke treba gurati. Kod prvog gola samo smo se rutinski veselili, ali već nakon izjednačenja i gola za 3-2 u nama je proradio inat. Tako se moramo radovati kod svakog gola.
Bivši Panathinaikosov napadač imao je samo riječi hvale za suigrača Milana Badelja.
- Grci pišu bajke o tom Ninisu (20-godišnji ofanzivac PAO-a op.a.) koji je dobar igrač, ali vjerujte mi za njega je Milan Badelj doktor nogometa.
U 57. minuti nakon dugo vremena izbivanja s travnjaka zbog ozljede u igru je ušao Ivan Tomečak zamjenivši Ettoa.
- Napokon ne osjećam nikakve bolove. Sve je OK. Bilo mi je teško gledati kako jug i zapad navijaju protiv nas. To me boli. Morali smo se dignuti jer se nalazimo u teškoj situaciji. Mađare nismo još gledali, ali znamo da nikoga ne smijemo podcjenjivati.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • zed_zed 15.08.2010.

    zašto se kod nas objavljuju podaci o gledateljima po procjeni. npr zadnja utakmica dinama kreću cifre od 200, 400, 500, 800 pa do 2000 gledatelja. svugdje u svijetu objavlju koliko je PRODANIH ulaznica, npr kad igra barcelona - 81.254 gledatelja. i sve novine objave upravo taj podatak. pa valjda se zna koliko je PRODANIH ulaznica. vjerojatno muljaju i na prodaji ulaznicama pa stavljaju lovu direktno u džep. ne govorim o dinamu - već o svim stadionima kako nogometa tako i drugih sportova - rukomet, košarka, vaterpolo itd.

  • CHUPACHABRA 15.08.2010.

    MOZETE...samo sto necete.za silne pare gradjana vi radite silne tulume po jarunu i neznate od svakakvih ludosti gdje stati.silne pare vam nedaje mamic iz svog djepa pa da covjeka tjerate iz kluba.pa svi kazu da je to udruga gradjana,pa onda tako i treba jer gradjani placaju sve sto vi radite po noci po gradu a oni nevide jer moraju spavati da bi dobili placu uzeli im prirez i porez a zatim dali vama da bi vi mogli razulareno zivjeti.ako nije istina neka novinari to demantiraju.

  • domagoj981 15.08.2010.

    e pa Kramariću moj budite uz nas onda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare