Obavijesti

Sport

Komentari 19

A. Kramarić: Bez navijača teško možemo naprijed...

A. Kramarić: Bez navijača teško možemo naprijed...
1

'Kod prvog gola samo smo se rutinski veselili, ali već nakon izjednačenja i gola za 3-2 u nama je proradio inat, rekao je Rukavina nakon pobjede

VIDEO

Dinamovci su protiv Karlovca su na teži način izborili nova tri boda. Preusudila je kvaliteta 'modrih' individualaca, a iz utakmice mogu se izvući dvije dobre stvari. Razigranost mladih napadača Ante Rukavine i Andreja Kramarića te povratak Ivana Tomečaka nakon ozljede.
Tribine su, kao što je i najavljeno, zjapile prazne što nije bilo od pomoći domaćinima.
- Navijači imaju pravo na bojkot, to je njihova stvar. nadam se kako će se sve brzo riješiti jer bez njih teško možemo naprijed - rekao je ključni čovjek preokreta Kramarić te se nadovezao na afere koje su se provlačile kroz Europsko prvenstvo do 19 godina.
- Još nisam zaboravio Europsko prvenstvo. Prije jedne utakmice nam je u svlačionici izbornik Grnja rekao kako je imao pozive od menadžera i nekih ljudi iz Splita da neki igrači moraju igrati. To nije bilo lijepo, mislim da trener ne bi trebao govoriti takve stvari igračima.
Drugi gol u Dinamovom dresu zabio je Ante Rukavina. Posljednji, četvrti gol Karlovcu postigao je impresivnom mirnoćom.
- Opet smo bili nekako teški i umorni. Dosta smo kasnili u duele i Karlovac nas je dobro znao kazniti. Ipak lijepo se vratiti nakon 1-2 u 20 minuta i preokrenuti utakmicu - rekao je Rukavina i dodao:
- Atmosfera u svlačionici je bila loša i morali smo se dignuti. Drago mi je što su mladi igrači poput Kramarića i Tomečaka donijeli preokret u utakmici. Te dečke treba gurati. Kod prvog gola samo smo se rutinski veselili, ali već nakon izjednačenja i gola za 3-2 u nama je proradio inat. Tako se moramo radovati kod svakog gola.
Bivši Panathinaikosov napadač imao je samo riječi hvale za suigrača Milana Badelja.
- Grci pišu bajke o tom Ninisu (20-godišnji ofanzivac PAO-a op.a.) koji je dobar igrač, ali vjerujte mi za njega je Milan Badelj doktor nogometa.
U 57. minuti nakon dugo vremena izbivanja s travnjaka zbog ozljede u igru je ušao Ivan Tomečak zamjenivši Ettoa.
- Napokon ne osjećam nikakve bolove. Sve je OK. Bilo mi je teško gledati kako jug i zapad navijaju protiv nas. To me boli. Morali smo se dignuti jer se nalazimo u teškoj situaciji. Mađare nismo još gledali, ali znamo da nikoga ne smijemo podcjenjivati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše