To je to što me zanima!

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...

Umjesto besprijekorno obrijanog lica, kakvog smo ga gledali tijekom nogometne karijere, danas nosi neurednu sijedu bradu i kratko ošišanu frizuru. Nakupilo se i nešto kilograma
Vidi originalni članak

I što sad?, zapitaju se mnogi nogometaši nakon kraja karijere. Nema više treninga, utakmica, putovanja i brojnih obaveza koje se vežu uz život profesionalnog nogometaša. Od pretrpane svakodnevice gdje vam je baš sve servirano do apsolutne slobode. 

Ne moraju više u gram mjeriti svaki obrok, nema više nutricionista i kondicijskih trenera koji im propisuju što jesti i kako vježbati. I naravno, uz takvu slobodu, nakupe se kilogrami i nastane 'trbuščić'. Uz nezdravu hranu i manjak aktivnosti trpi i izgled pa neki se promijene do neprepoznatljivosti. 

Legendarni engleski nogometaš Wayne Rooney bogatu je igračku karijeru zaključio prije tri godine u dresu engleskog drugoligaša Derby Countyja. I odmah istog trenutka uplovio je u trenerske vode preuzevši klupu istog kluba s kojim je ispao u treću ligu pa otišao u D.C United. Tamo se zadržao godinu dana pa prošle godine preuzeo Birmingham, ali i tamo je odletio s klupe ove godine. Odlučio je uzeti pauzu od trenerske karijere u kojoj mu baš i ne ide pa je postao stručni komentator. I mnogi su se iznenadili kada su ga ugledali.

Tek mu je 38 godina, no Rooney danas izgleda kao da mu je barem desetak godina više. Teško je i zamisliti da je Cristiano Ronaldo stariji od njega osam mjeseci, a Luka Modrić mjesec dana.

- Izgleda poput 70-godišnjeg starca. Ima li kakvu alergijsku reakciju? Djeluje natečeno - neki su od komentara na društvenim mrežama.

Najbolji strijelac u povijesti Engleske i Manchester Uniteda vidno se zapustio nakon umirovljenja. Toliko da su ga mnogi jedva prepoznali. Stres ili jednostavno uživanje u plodovima rada?

Umjesto besprijekorno obrijanog lica, kakvog smo ga gledali tijekom nogometne karijere, danas nosi neurednu sijedu bradu i baš i ne mari za frizuru. Uz to, kako sada u miru može uživati u specijalitetima, nakupio se i koji kilogram viška. 

Za razliku od mnogih njegovih kolega, nije se skroz povukao iz nogometa po završetku igračke karijere, ne izležava se na plaži i pijucka koktele, ali i Rooney očito uživa u životu. I njemu za pravo. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • LILIKA O LILI 14.05.2024.

    Briga ga ,čovjek se opustio.Ima love,uziva u hrani.Jbg.Dovesti će se u formu možda:-)

  • lsidora 14.05.2024.

    Igračina samo takva

  • TruemanCapote 14.05.2024.

    Nijedne fotografije koja bi potkrijepila to što piše u članku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare