To je to što me zanima!

A rekli su da više neće: 'Vatreni' će Dansku dočekati u Maksimiru

Nakon listopada 2020. godine će 'vatreni' ponovno zaigrati na Maksimiru u petom kolu grupne faze Lige nacija, a utakmica će se igrati 22. rujna
Vidi originalni članak

Austriju će dočekati na Gradskom vrtu, Francusku na Poljudu, a Dansku - na Maksimiru! Raspored je to domaćinstava hrvatske nogometne reprezentacije u Ligi nacija.

SLIJEDI AUSTRIJA Majer: Nenormalno je da se u deset dana igraju četiri susreta

Posljednji su put 'vatreni' na Maksimiru igrali 14. listopada 2020. godine u porazu protiv Francuske (2-1) u spomenutom natjecanju. Govorilo se da se više neće igrati na Maksimiru koji i nije ogledni primjerak stadiona za najvišu razinu, ali očito su u vodstvu HNS-a odlučili da zaslužuje novu priliku.

Istočna tribina Maksimira je zatvorena nakon potresa, stadion nije u najboljem stanju, a već smo toliko puta čuli da su se mnogi strani nogometaši koji stižu na zagrebački stadion pitali radi li se stvarno o stadionu na kojem će igrati reprezentacija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bilo kako bilo, bit će to peto kolo Lige nacija, a utakmica će se igrati 22. rujna.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Ivan VK 01.06.2022.

    Neka tako i treba ipak je to naš hram nogometa 🤣🤣🤣🤣🤣

  • Pra&vica 01.06.2022.

    Reprezentacija treba igrati širom Hrvatske...moraju postojati kriteriji koji neki stadion zadovoljava ili ne...tako je dobro da se igra u Maksimiru pa da se crvene pred gostima svi oni koji su krivi da se po pitanju stadiona u Zagrebu ne radi apsolutno ništa.

  • mrmagdens 01.06.2022.

    treba bojkotirat utakmicu...za sigurnost naroda

Komentiraj...
Vidi sve komentare