To je to što me zanima!

A sad među doprvake: Bender potpisuje za Golden State!

Čapljinac bi uskoro trebao potpisati desetodnevni ugovor s aktualnim NBA doprvacima, pa će dobiti priliku da zaradi i onaj do kraja sezone koju je htio završiti u NBA ligi, ne u Europi koja je bila opcija
Vidi originalni članak

Otprilike dva tjedna nakon što su ga otpustili Milwaukee Bucksi, Dragan Bender (22) našao je novog poslodavca. To bi, tako tvrdi nepogrešivi Adrian Wojnarowski, trebali biti Golden State Warriorsi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čapljinac bi uskoro trebao potpisati desetodnevni ugovor s aktualnim NBA doprvacima, pa će dobiti priliku da zaradi i onaj do kraja sezone koju je htio završiti u NBA ligi, ne u Europi koja je bila opcija. Čekanje se, barem zasad, isplatilo.

Četvrti pick drafta 2016. godine imat će kod Curryja, Thompsona i društva definitivno više prostora za pokazati se nego što je imao u Bucksima jer, izuzev Greena, Warriorsi na visokim pozicijama nemaju veće ime. Konkurent za minute bit će mu i nekadašnji suigrač iz Sunsa Marquese Chriss, dok su Kerrov izbor ponajviše Spellman i Paschall.

Bender je ove sezone za Milwaukee odigrao tek sedam utakmica s prosječno 13 minuta na parketu i 3,7 poena, a uglavnom tražio šansu kroz Wisconsin Herd u Razvojnoj ligi. I dalje mu najbolja sezona ostaje ona druga u Phoenixu kada je startao u 37 utakmica i stao na 6,5 poena. Warriorsi su prilika za novi početak.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • MatijaVidaković 21.02.2020.

    već dugo je u NBA,ali od napretka NIŠTA, 0!!!!?????Pa makar da je u bilo kome pogledu napredovao ,fizici ,skoku ,šutu ,brzini....,nigdje ništa!!!Pa de radi malo na sebi fitnes samo ,morali bi se vidjeti rezultati,nakon dva tri mjeseca!!!Jeli trebaš trenera !!!???Evo ja obećavam napredak ako budeš slušao,plaću ćemo dogovoriti!!!

  • wwww 21.02.2020.

    Čovjek ima toliki peh da to nisu istine a radi se dobrom igraču i ne znam zašto je prihvatio Buckse kada na svojim pozicijama u toj ekipi ima nezamijenjive.Ne volim Dubse ali bi možda za njega ovo moglo biti kao pun pogodak ako se Kerr odluči igrati Bendera na četvrtici a Greena na petici..

  • 21.02.2020.

    Bolje da je došao pomoći reprezentaciji, čekaj malo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare